Прекланяме се пред паметта на Света Вероника и нейното мистично платно

Прекланяме се пред паметта на Света Вероника и нейното мистично платно

0

На 12 юли Българската православна църква почита паметта на Света Вероника - християнката, която избърсала с ленена кърпа лицето на Христос, докато Спасителят носил кръста към Голгота.

1

Разпети петък

Разпети петък - Новите заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко на тема Разпети петък. Материали за Разпети петък от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Разпети петък.
Разпети петък - Разпети Петък е!

Разпети Петък е!

14.04.201796616

Днес, на Разпети петък, човечеството е осъдило Бога на смърт. Адът днес се е вселил в човека и е осмял Бога. В църквите се излага Плащеницата, с която е било завито мъртвото тяло на Исус Христос.

Разпети петък - Страстната седмица предшества Великден

Страстната седмица предшества Великден

10.04.2017118397

Наближава Великден! Седмицата преди него е известна като Страстната седмица.

Разпети петък - Какви са обичаите на Разпети петък

Какви са обичаите на Разпети петък

29.04.201617981

Петият ден от Страстната седмица е известен като Разпети петък, защото тогава Исус Христос е разпнат на кръста. Постът на този ден е особено строг, като църквата забранява да се яде и дори да се пие вода.

Разпети петък - На Разпети петък 219 души бедстват върху ледник - спасяват ги

На Разпети петък 219 души бедстват върху ледник - спасяват ги

29.03.20130801

Малко преди обед днес, когато католиците по цял свят отбелязват Разпети петък, 219 души, сред които и жени и деца, са отнесени във ледените води на Рижкия залив на Балтийско море, съобщи Държавната пожарно-спасителна служба на Латвия.

На текущата страница ще намериш последните материали и статии относно Разпети петък. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Разпети петък. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Разпети петък. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Разпети петък. Разпети петък, снимки и мнения.