Магнитните полюси сменят местата си! Какво ни очаква

Магнитните полюси сменят местата си! Какво ни очаква

Северният и южен магнитни полюси на Земята са се разменяли няколкостотин пъти. Скоро това отново ще се случи и, дори и да не ни се иска, коренно ще промени облика на родната ни планета.

1

Разместване на магнитните полюси

Разместване на магнитните полюси - Най-новите теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко относно Разместване на магнитните полюси. Нашите статии за Разместване на магнитните полюси от древността до днес. Феноменални истории, загадки, паранормални събития и Разместване на магнитните полюси.
Разместване на магнитните полюси - Заселването на Луната ще струва 550 милиарда

Заселването на Луната ще струва 550 милиарда

30.04.20141909

Група студенти от университета Пердю, САЩ представиха миналата седмица амбициозен проект за колонизиране на Луната, който ще струва 550 милиарда долара.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...