Първородните деца са по-умни

Първородните деца са по-умни

11

Първородните деца са смятани за по-умни от второто и третото дете в семейството. Повечето носители на Нобелова награда са първородни деца. Подводното плуване развива интелекта.

1

Развитие

Развитие - Последните теми и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко за Развитие. Любопитни статии за Развитие от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Развитие.
Развитие - Интересни факти за детския мозък

Интересни факти за детския мозък

18.04.201118459

Бебетата плачат от раждането си с интонация, характерна за родния им език. Най-малко трима възрастни трябва да се грижат за бебето. Децата имат много невронни връзки и трудно отсяват важното.

Развитие - Трикове за развитие на творческия потенциал

Трикове за развитие на творческия потенциал

06.01.201102334

Ако сте зациклили и мозъкът ви не може да разреши даден проблем, поспете малко, позволете си разходки по моловете, или извършвайте повтарящи се безсмислени действия.

Развитие - И новородените сънуват

И новородените сънуват

06.11.201004714

Новородените бебета са по-умни, отколкото се смяташе досега, защото частта на мозъка, която отговаря за сънищата и мечтите, е развита още преди раждането.

Развитие - Следобедният сън развива интелекта

Следобедният сън развива интелекта

10.08.201033159

Следобедният сън, косенето на трева, яденето на храна, богата на магнезий и тичането са основни фактори, които подобряват развитието на интелекта.

В актуалната подстраница ще откриеш най-новите любопитни теми и публикации относно Развитие. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Развитие. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Развитие. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Развитие. Развитие, снимки и класации.