Джаджата, която изпитва 8 човешки чувства

Джаджата, която изпитва 8 човешки чувства

0

Ново устройство разчита емоциите само по мимиките на лицето ви – в него има вградена камера. Учените твърдят, че след като събере данни, джаджата може дори да разбере каква музика харесвате и да подбира точно такава.

1

Радост

Радост - Най-новите теми и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Радост. Нашите статии за Радост от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Радост.
Радост - Как да съхраним щастието?

Как да съхраним щастието?

23.06.201133588

Кажете да на всичко, което ви зарежда с енергия, което ви кара да се усмихвате, отваря сърцето ви, изпълва ви с благодарност, отговаря на представите ви за идеално съществуване.

Радост - Как да бъдете харесвани

Как да бъдете харесвани

21.06.201108659

Тялото ни е като предавател, който предава на околните какво точно чувстваме. Когато общувате с някого, излъчвайте радост, все едно сте видяли стар приятел.

Радост - Жълти свещи помагат в любовта

Жълти свещи помагат в любовта

11.03.201127709

С помощта на свещи в различни цветове можете да внесете радост и оптимизъм в дома си, да укрепите любовните отношения с партньора или да се издигнете по-бързо по кариерната стълбица.

Радост - Късметът е дело на нашия ангел хранител

Късметът е дело на нашия ангел хранител

18.06.20101134642

За случаен късмет и радост, е отговорен нашият ангел хранител. Негово дело е това, което обичайно сме свикнали да приемаме като щастлива случайност. Разбирайте посланията му, които идват непредвидено

На тази подстраница ще откриеш най-новите заглавия и публикации за Радост. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Радост. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Радост. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Радост. Радост, съвети и потребителски оценки.