Лаптоп, изваян в древногръцка статуя – истина или конспирация?

Лаптоп, изваян в древногръцка статуя – истина или конспирация?

0

Феновете на конспиративните теории намериха поредното привидно автентично доказателство за твърденията си. Те съзряха лаптоп, изваян в древногръцка статуя. Скулптурната е датирана в 100-та година пр. Хр.

1

Пътуване във времето

Пътуване във времето - Новите теми и статии. Мистика, загадки и всичко за Пътуване във времето. Любопитни статии за Пътуване във времето от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални събития и Пътуване във времето.
Пътуване във времето - Физик твърди, че е построил машина на времето

Физик твърди, че е построил машина на времето

28.04.20160895

Именно в теорията за студен ядрен синтез, разработен от Расулов, е скрита тайната на пътешествията във времето. Въз основа на нея ученът е построил модел на механизъм, способен да придвижи човек в миналото или бъдещето.

Пътуване във времето - Телефонът на 800 години доказва съществуването на извънземни

Телефонът на 800 години доказва съществуването на извънземни

05.01.201608991

Археолози са открили в Залцбург, Австрия мобилен телефон на 800 години. Според конспиративните теории това е безспорно доказателство, че извънземните са посещавали Земята.

Пътуване във времето - ЦРУ пътува във времето от години?

ЦРУ пътува във времето от години?

26.10.201525823

Има редица истории, филми, книги и игри, в които героите без проблем пътуват във времето. Оказва се, че подобни фантастични портали, които могат да ни отведат в миналото или бъдещето, отдавна са отворени от ЦРУ.

Пътуване във времето - Експериментът Филаделфия – невидимият кораб, пътувал във времето

Експериментът Филаделфия – невидимият кораб, пътувал във времето

31.07.201503434

Историята на кораба Елдридж и до днес остава една от най-големите мистерии, за която никой не е успявал напълно да потвърди или отрече версията, че плавателното средство е пътувало във времето.

Пътуване във времето - Телепортацията ще е най-обикновено явление в края на века

Телепортацията ще е най-обикновено явление в края на века

26.11.201411488

Иновативните технологии, които ще позволяват на хората да пътуват във времето и да се телепортират в пространството, ще станат реалност към края на това столетие.

Пътуване във времето - Версайската загадка или пътуване във времето

Версайската загадка или пътуване във времето

31.08.201404516

Младите жени започнали да се притесняват, женската им интуиция подсказвала, че нещо не е наред. Навън захладняло, станало тихо. Но това не било най-зловещото.

Пътуване във времето - Учени проведоха първото пътуване във времето

Учени проведоха първото пътуване във времето

30.06.201453147

Австралийски учени от Куинсландския университет проведоха за първи път пътуване във времето, като изпратиха два фотона в миналото и ги върнаха успешно в настоящето.

Пътуване във времето - Гост от бъдещето?

Гост от бъдещето?

14.08.201354719

Разпалени дебати бяха провокирани от теоретиците на конспирацията заради филм, на който, според тях, безспорно се появява мистериозен пътешественик във времето.

Пътуване във времето - Окултните практики

Окултните практики

20.05.201345120

Сред най-висшите окултни практики е сталкингът. Тя променя изцяло не само вътрешния свят на човека, но дори и външния му вид. Сталкингът позволява на окултистите да се превръщат в други хора.

Пътуване във времето - За телепортацията и апортите

За телепортацията и апортите

28.07.201013832

Телепортацията най-просто казано е пътуване през времето. Апортите са също един вид телепортация. През 1930 година Чарлз Форт въвежда думата телепортиране.

Популярно днес

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Видял си насън Пътуване във времето и не знаеш какво значи? В актуалната подстраница ще научиш значението на Пътуване във времето в твоя сън. Съновник - Пътуване във времето.