Меркурий влиза в Козирог! Вижте какво да очаквате

Меркурий влиза в Козирог! Вижте какво да очаквате

0

Понеже земната зодия се свърза с постоянството, волята и търпението, това са качествата които трябва да проявяваме при общуването в следващите дни.

1

Пътуване

Пътуване - Последните теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Пътуване. Материали за Пътуване от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Пътуване.
Пътуване - Суеверията на пътешествениците

Суеверията на пътешествениците

23.08.20160353

За да имат късмет при пътуване или да се съвместят с новата култура, пътешествениците спазват редици странни ритуали, които са родени от поверията на различни нации по света.

Пътуване - Православните християни почитат Пантелей Пътника

Православните християни почитат Пантелей Пътника

27.07.201502109

На 27 юли православните християни по цял свят почитат свети Пантелеймон, известен в народния фолклор като Пантелей Пътника. Смята се, че днешния ден е много подходящ за пътуване.

Пътуване - Пътешествия във времето

Пътешествия във времето

22.06.2011104426

В Мексико в движещ се влак се появил мъж, облечен със старинни дрехи, който изчезнал също така внезапно. Това бил министър от осемнадесети век, който бил сметнат за луд в своето време.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

В Съновник.бг на тази страница ще се натъкнеш на най-новите любопитни теми и публикации на тема Пътуване. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Пътуване. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Пътуване. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Пътуване. Пътуване, идеи и класации.