Меркурий влиза в Козирог! Вижте какво да очаквате

Меркурий влиза в Козирог! Вижте какво да очаквате

0

Понеже земната зодия се свърза с постоянството, волята и търпението, това са качествата които трябва да проявяваме при общуването в следващите дни.

1

Пътуване

Пътуване - Последните теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Пътуване. Материали за Пътуване от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Пътуване.
Пътуване - Суеверията на пътешествениците

Суеверията на пътешествениците

23.08.20160388

За да имат късмет при пътуване или да се съвместят с новата култура, пътешествениците спазват редици странни ритуали, които са родени от поверията на различни нации по света.

Пътуване - Православните християни почитат Пантелей Пътника

Православните християни почитат Пантелей Пътника

27.07.201502339

На 27 юли православните християни по цял свят почитат свети Пантелеймон, известен в народния фолклор като Пантелей Пътника. Смята се, че днешния ден е много подходящ за пътуване.

Пътуване - Пътешествия във времето

Пътешествия във времето

22.06.2011104454

В Мексико в движещ се влак се появил мъж, облечен със старинни дрехи, който изчезнал също така внезапно. Това бил министър от осемнадесети век, който бил сметнат за луд в своето време.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Сънувал си Пътуване и искаш да знаеш какво значи? В Съновник.бг на тази подстраница ще намериш значението на Пътуване в твоя сън. Съновник - Пътуване.