Трите зодии, които ще се скъсат от пътувания тази година

Трите зодии, които ще се скъсат от пътувания тази година

2018-та ще бъде специална, вълнуваща и незабравима за всеки от нас. На 3 зодии ще поднесе много пътувания и приключения. Виж дали си сред тях!

1

Пътешественици

Пътешественици - Актуални теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Пътешественици. Любопитни статии за Пътешественици от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Пътешественици.
Пътешественици - Руски въздушен балон чупи световни рекорди

Руски въздушен балон чупи световни рекорди

11.01.20170144

Фьодор Конюхов, един от най-известните руски изследователи и пътешественици, е решен да удиви света. В края на лятото той ще се опита да покори статосферата с въздушен балон.

Пътешественици - Суеверията на пътешествениците

Суеверията на пътешествениците

23.08.20160439

За да имат късмет при пътуване или да се съвместят с новата култура, пътешествениците спазват редици странни ритуали, които са родени от поверията на различни нации по света.

Пътешественици - Вдъхновяващи цитати за пътешественици

Вдъхновяващи цитати за пътешественици

07.05.20160805

За някои пътуването е просто придвижване една точка до друга, но за други е истинско приключение, каращо ни да се почувстват живи.

Пътешественици - Къде трябва да пътуват различните зодии

Къде трябва да пътуват различните зодии

25.08.2015011997

Според астролозите представителите на различните зодиакални знаци показват своя типичен характер, дори когато пътуват някъде. Специалистите смятат, че именно зодията ни кара да се чувстваме удобно на едни места и дискомфортно на други.