Кой е докарал тютюна от Америка

Кой е докарал тютюна от Америка

2

Колумб не е първият човек, докарал тютюн от Америка в Европа. Той получил като подарък от индианците листа тютюн, но ги изхвърлил. Жан Нико лекувал Екатерина Медичи с тютюн.

1

Пушене

Пушене - Най-новите текстове и статии. Паранормални явления, загадки и всичко относно Пушене. Нашите статии за Пушене от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Пушене.
Пушене - Самотата е по-опасна от пушенето

Самотата е по-опасна от пушенето

31.01.201145134

Хората, силно привързани към приятелите си, намаляват с 50 възможността да умрат млади в сравнение с тези, които нямат добри социални взаимоотношения.

Пушене - Отказване на цигарите с хипнотерапия

Отказване на цигарите с хипнотерапия

12.10.200933942

Всеки, който се е опитвал да се откаже от пушенето знае колко е трудно да се пребори този вреден импулс. Хипнотерапията за отказване на цигарите е една от най-често практикуваните форми на хипноза.

Пушене - Спирането на пушенето има мигновен ефект

Спирането на пушенето има мигновен ефект

17.07.2009115551

Отказването на цигарите намалява риска от сърдечно-съдови заболявания веднага, а не след пет-десет години както се считаше до сега. Пушенето е свързано с болести на коронарните артерии.

Пушене - Пуши или спри - зависи изцяло само от теб

Пуши или спри - зависи изцяло само от теб

01.07.200936396

Над 1 милион души са попаднали в плячка на смъртта заради пушенето и свързаните с него болести. Известно е, че никотинът води до пристрастяване и отказването на цигарите не е толкова лесно.

Пушене - Цигарите намаляват действието на алкохола

Цигарите намаляват действието на алкохола

29.05.200903304

Пушенето на цигари по време на косумацията на алкохол намалява действието на спиртните напитки, твърдят изследователи. Така, че пушенето води до увеличена консумация на алкохол.