Мистичното обяснение на случайното съвпадение

Мистичното обяснение на случайното съвпадение

Случайностите – всеки от нас се е сблъсквал с тях. Понякога нещата, които ни застигат, са едно толкова голямо съвпадение, че ние просто нямаме обяснение.

1

Психология

Психология - Последните теми и материали. Мистерии, загадки и всичко за Психология. Любопитни статии за Психология от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Психология.
Психология - Изберете една картинка и открийте най-големия си страх

Изберете една картинка и открийте най-големия си страх

08.06.2016026757

Изберете една от картинките, която провокира най-голям страх у вас при пръв поглед, и вижте от какво най-много се страхувате, без да знаете.

Психология - Символика и значение на кафявия цвят

Символика и значение на кафявия цвят

21.04.20160996

Всеки цвят има определено значение и влияние. Ето защо хората реагират различно към различните цветове.

Психология - Социалните маски, които носим – какво крием от другите

Социалните маски, които носим – какво крием от другите

14.01.20160857

Според експерта Лиз Бурбо основните травми са 5 и на тях съответстват 5 социални маски, с които се опитваме да скрием болката си от другите.

Психология - Символика и значение на розовия цвят

Символика и значение на розовия цвят

29.12.201502420

Малко хора знаят, че розовият цвят всъщност не е самостоятелен, а е комбинация между червено и бяло - оттенък, който може да бъде описан по-скоро като нюанс. Смята се, че съчетава енергията на червеното и спокойствието на бялото.

Психология - Методите на психологията, с които сами си носим късмет

Методите на психологията, с които сами си носим късмет

22.12.2015014949

Има безброй ритуали и предмети, за които се вярва, че привличат късмета, но психозите от Лондонския университет смятат, че и сами можем да провокираме късмета си, като ежедневно практикуваме определени методи.

Психология - Цветовете около нас сигнализират за проблемите ни

Цветовете около нас сигнализират за проблемите ни

23.09.201506030

Специалистите по цветотерапия още в самото начало на сеансите се интересуват от цветовете от заобикалящата среда на даден човек

Психология - Парадоксите на ежедневието, обяснени от психологията

Парадоксите на ежедневието, обяснени от психологията

10.05.201501540

Психолозите Марк Лепер и Шина Айгън доказват, че колкото по-голям е изборът пред даден човек, толкова по-недоволен е той след взетото решение.

Психология - Тест на Фройд ви описва безпогрешно

Тест на Фройд ви описва безпогрешно

23.04.2015056308

За да решите този тест трябва да използвате лист и химикал и срещу зададените въпроси да изборите чувства – първите, които ви идват наум, без да се притеснявате, че някои от тях може да са противоположни.

Психология - Посланията в сънищата ни според Мадлен Алгафари

Посланията в сънищата ни според Мадлен Алгафари

27.12.2014010935

Един от най-известните психотерапевти в страната ни Мадлен Алгафари дава няколко основни насоки в интервю за ЕвестникБг, с които можем да разберем посланията в съня си.

Психология - Феноменална жена не изпитва страх от нищо

Феноменална жена не изпитва страх от нищо

06.12.201402786

Американка, чиято самоличност се пази в тайна, страда от рядка болест, при която е засегната зона от мозъка ѝ, отговаряща за изпитването на емоцията страх.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...