Днес е ден за искане на прошка

Днес е ден за искане на прошка

2

Празникът Сирни Заговезни или наричан още Поклади и Прошка, е седем седмици преди Великден. От днес започва Великият пост.

1

Прошка

Прошка - Последните теми и публикации. Мистика, загадки и всичко свързано с Прошка. Любопитни статии за Прошка от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Прошка.
Прошка - Тест показва какво не бихте простили

Тест показва какво не бихте простили

20.06.201466667

Елементарен психологически тест може категорично да покаже кои човешки постъпки никога не бихте простили. Важно е при решаването да се доверите на интуицията си.

Прошка - Защо е хубаво да искаме прошка

Защо е хубаво да искаме прошка

26.02.201214596

На Сирни Заговезни, в неделя, 26 февруари, се иска прошка от членовете на семейството, а също така от приятели и познати. Това е начин да се покаже християнското благородство.

Прошка - Не се обиждайте, за да не се разболеете

Не се обиждайте, за да не се разболеете

19.09.201104699

Ако се вярва на последните изследвания на американски учени, казаното навреме Прощавам ти! не само укрепва разклатеното приятелство, но и подобрява здравето.

Прошка - Законите на успеха

Законите на успеха

12.08.201125631

Един от законите на успеха е законът за пустотата - ако имате нужда от нещо ново, трябва да се лишите от нещо старо. Законът за опрощаването гласи, че ако не простите, няма да сте щастливи.

Прошка - Защо да прощаваме?

Защо да прощаваме?

09.06.200928620

Слабият не може да прощава. Прошката е атрибут на силния. Не осъждай, за да не бъдеш осъден, прощавай, за да бъдеш опростен, както ни прощава Господ всеки ден.

На тази подстраница ще намериш подбрани любопитни теми и публикации относно Прошка. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Прошка. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Прошка. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Прошка. Прошка, снимки и класации.