Още една от тайните на Плутон бе разкрита

Още една от тайните на Плутон бе разкрита

0

Последните снимки от станцията Нови хоризонти на НАСА разкри още една от тайните на Плутон. Най-отдалеченият обект в Слънчевата система не спира да изненадва учените.

1

Проучване на Плутон

Проучване на Плутон - Най-новите теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко за Проучване на Плутон. Материали за Проучване на Плутон от вековете до наше време. Феномени, загадки, паранормални явления и Проучване на Плутон.
Проучване на Плутон - Плутон крие цял океан под повърхността си

Плутон крие цял океан под повърхността си

27.06.20160358

Космическата сонда Нови Хоризонти, изпратена от НАСА да изследва повърхността на планетата Плутон, представи нови доказателства, че под ледената кора на крайната за Слънчевата система планета може да съществува цял океан.

Проучване на Плутон - Тайните на Плутон

Тайните на Плутон

07.11.20150678

Екипът на Нови хоризонти разказа за десетте най-неочаквани неща, открити за Плутон и неговите спътници. Те бяха констатирани при прелитането на сондата през системата на планетата.

Проучване на Плутон - След 9 години в Космоса сонда на НАСА стигна Плутон

След 9 години в Космоса сонда на НАСА стигна Плутон

17.07.20150623

До нов етап в изучаването на Слънчевата система достигна човечеството след близо десетилетие, предава Би Би Си.

На актуалната подстраница ще откриеш последните теми и публикации относно Проучване на Плутон. Редакторският ни екип се старае да въвежда редовно любопитни текстове относно Проучване на Плутон. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Проучване на Плутон. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Проучване на Плутон. Проучване на Плутон, идеи и потребителски оценки.