Имаш отрицателен резус-фактор – ти си извънземно!

Имаш отрицателен резус-фактор – ти си извънземно!

Четирите основни кръвни групи са известни на всички. Те са 0, AB, B, и A. Разликата между тях зависи на първо място от протеините в кръвта.

1

Протеини

Протеини - Най-новите заглавия и материали. Паранормални явления, загадки и всичко за Протеини. Любопитни статии за Протеини от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Протеини.
Протеини - Разгадаха защо човешката еволюция е спряла!

Разгадаха защо човешката еволюция е спряла!

20.05.20160646

Докато животът на Земята продължава да се развива постоянно, генетичният код, който стои в основата му, не се е променил в последните няколко милиарда години. В един момент в историята на планетата еволюцията просто е спряла

Протеини - Сънят прочиства мозъка

Сънят прочиства мозъка

09.09.200906966

Липсата на сън благоприятства акумулирането на протеини в нервните синапси, важни за преминаването на информация между една и друга нервна клетка, сочи изследване на италиански учени.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...