Имаш отрицателен резус-фактор – ти си извънземно!

Имаш отрицателен резус-фактор – ти си извънземно!

0

Четирите основни кръвни групи са известни на всички. Те са 0, AB, B, и A. Разликата между тях зависи на първо място от протеините в кръвта.

1

Протеини

Протеини - Най-новите заглавия и материали. Паранормални явления, загадки и всичко за Протеини. Любопитни статии за Протеини от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Протеини.
Протеини - Разгадаха защо човешката еволюция е спряла!

Разгадаха защо човешката еволюция е спряла!

20.05.20160613

Докато животът на Земята продължава да се развива постоянно, генетичният код, който стои в основата му, не се е променил в последните няколко милиарда години. В един момент в историята на планетата еволюцията просто е спряла

Протеини - Сънят прочиства мозъка

Сънят прочиства мозъка

09.09.200926944

Липсата на сън благоприятства акумулирането на протеини в нервните синапси, важни за преминаването на информация между една и друга нервна клетка, сочи изследване на италиански учени.

В актуалната подстраница ще откриеш най-новите заглавия и публикации относно Протеини. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Протеини. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Протеини. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Протеини. Протеини, снимки и потребителски оценки.