Пътуването във времето е възможно! Сега трябва да стане на практика

Пътуването във времето е възможно! Сега трябва да стане на практика

Смята се, че пътуването в миналото и бъдещето е само фикция и плод на въображението на писатели и сценаристи. Но учени казват, че пътуването във времето е напълно възможно.

1

Пространство

Пространство - Новите теми и материали. Мистика, загадки и всичко за Пространство. Любопитни статии за Пространство от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Пространство.
Пространство - Учени: Вселената няма посоки!

Учени: Вселената няма посоки!

18.09.20160490

Ако някога сте чувствали, че животът ви няма посока, можете да обвините за това Вселената. Изследователи подложили на тест вековна хипотеза, като анализирали най-старата радиация, за да разкрият, че Вселената се разширява изотропно.

Пространство - Малки хитрости за решаване на проблемите в леглото

Малки хитрости за решаване на проблемите в леглото

16.05.2014011343

Често се случва единият партньор да не може да заспи, защото другият хърка, оставя телевизора включен, страда от безсъние или иска прекалено много пространство в леглото за себе си.

Пространство - Мъж-феномен чува още неизречени думи

Мъж-феномен чува още неизречени думи

30.07.201304738

Мъж предизвика интереса на учени от цял свят с уникалната си способност да чува думи, които все още не са били изречени.

Пространство - За скоковете във времето

За скоковете във времето

10.04.201303357

Тайнствените пътешествия във времето винаги са вълнували почитателите на неизвестното и загадъчното. Все още не е ясно дали изобщо са възможни скоковете във времето, но някои случаи потвърждават тази хипотеза.

Пространство - Зрението пречи на прилепите

Зрението пречи на прилепите

17.12.201001553

Прилепите използват не само ехолокация за ориентиране в пространството, но и зрението си. Когато се чифтосват, те се блъскат в препятствия в тъмнина, а не при ярка светлина.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...