Пътуването във времето е възможно! Сега трябва да стане на практика

Пътуването във времето е възможно! Сега трябва да стане на практика

0

Смята се, че пътуването в миналото и бъдещето е само фикция и плод на въображението на писатели и сценаристи. Но учени казват, че пътуването във времето е напълно възможно.

1

Пространство

Пространство - Новите теми и материали. Мистика, загадки и всичко за Пространство. Любопитни статии за Пространство от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Пространство.
Пространство - Учени: Вселената няма посоки!

Учени: Вселената няма посоки!

18.09.20160461

Ако някога сте чувствали, че животът ви няма посока, можете да обвините за това Вселената. Изследователи подложили на тест вековна хипотеза, като анализирали най-старата радиация, за да разкрият, че Вселената се разширява изотропно.

Пространство - Малки хитрости за решаване на проблемите в леглото

Малки хитрости за решаване на проблемите в леглото

16.05.2014111334

Често се случва единият партньор да не може да заспи, защото другият хърка, оставя телевизора включен, страда от безсъние или иска прекалено много пространство в леглото за себе си.

Пространство - Мъж-феномен чува още неизречени думи

Мъж-феномен чува още неизречени думи

30.07.201324715

Мъж предизвика интереса на учени от цял свят с уникалната си способност да чува думи, които все още не са били изречени.

Пространство - За скоковете във времето

За скоковете във времето

10.04.201343349

Тайнствените пътешествия във времето винаги са вълнували почитателите на неизвестното и загадъчното. Все още не е ясно дали изобщо са възможни скоковете във времето, но някои случаи потвърждават тази хипотеза.

Пространство - Зрението пречи на прилепите

Зрението пречи на прилепите

17.12.201001482

Прилепите използват не само ехолокация за ориентиране в пространството, но и зрението си. Когато се чифтосват, те се блъскат в препятствия в тъмнина, а не при ярка светлина.

На актуалната страница ще се натъкнеш на подбрани материали и статии относно Пространство. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Пространство. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Пространство. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Пространство. Пространство, снимки и мнения.