Пророческият сън на журналиста от вестник Глоуб

Пророческият сън на журналиста от вестник Глоуб

0

На 25 август 1883 година журналистът Едуард Симсън от бостанския вестник Глоуб заспива на работа и сънува нещо необикновено – една от най-големите човешки трагедии в историята само часове преди тя да се случи.

1

Пророчески Сънища

Пророчески Сънища - Последните заглавия и публикации. Мистика, загадки и всичко за Пророчески Сънища. Материали за Пророчески Сънища от древността до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Пророчески Сънища.
Пророчески Сънища - Значението на сънищата между Бъдни вечер и Коледа

Значението на сънищата между Бъдни вечер и Коледа

24.12.2016012514

Сънищата в нощта между Бъдни вечер и Коледа, които са най-големите християнски празници в календара, имат силно значение за бъдещето и се определят като пророчески.

Пророчески Сънища - Вижте кои сънища могат да предсказват смъртта

Вижте кои сънища могат да предсказват смъртта

03.09.201609707

Символите в съня може и трябва да се тълкуват, тъй като подсъзнанието ни се опитва да ни предаде информация, която съзнанието ни не забелязва или потиска. Сънят може да ни предскаже и приближаваща смърт.

Пророчески Сънища - Настъпва Валпургиевата нощ - най-тайнствената вечер от годината

Настъпва Валпургиевата нощ - най-тайнствената вечер от годината

30.04.201624688

Вечерта между 30 април и 1 май се почита от света на окултното като Валпургиева нощ и се смята, че в тези часове нечистите сили слизат на Земята.

Пророчески Сънища - Сънищата влияят за взимането на решенията ни

Сънищата влияят за взимането на решенията ни

28.12.201538677

Въпреки различията в тълкуването на сънищата в различни култури по света, те управляват човешкото поведение. Сънищата влияят върху взимането на решения от хората.

Пророчески Сънища - Пророчески сън спасил живота на стюард от фаталния Airbus A321

Пророчески сън спасил живота на стюард от фаталния Airbus A321

03.11.201503827

Стюардът Олег Ермаков на самолетната компания Когалимавиа, за която е летял и злополучния Airbus A321, е напуснал работа само седмица преди фаталния полет заради пророчески сън

Пророчески Сънища - Сънища в неделя срещу понеделник

Сънища в неделя срещу понеделник

07.09.2015015127

Сънищата в неделя срещу понеделник рядко са пророчески, освен ако не става въпрос за сън, който се е повтарял през последните няколко нощи.

Пророчески Сънища - Сънищата, които предсказват нещастие

Сънищата, които предсказват нещастие

20.03.20151123113

Вярва се, че много от сънищата ни са пророчески и предсказват бъдещи събития. За някои от виденията се казва, че с точност мога да предупредят за наближаващо нещастие.

Пророчески Сънища - Сънищата, оставили отпечатък в историята

Сънищата, оставили отпечатък в историята

08.02.201501704

Може и да е трудно да се повярва, но някои от най-гениалните открития и шедьоври от света на киното или литературата са плод на сънищата в подсъзнанието на хората, обявени за техни автори.

Пророчески Сънища - Сънуваме основно страховете и желанията си

Сънуваме основно страховете и желанията си

04.02.201523557

Изследванията на психоанализата са стигнали до заключението, че хората сънуват предимно това, от което се страхуват или което искат най-силно. В съня обаче тези емоции са представени чрез езика на символа.

Пророчески Сънища - Сънища в четвъртък срещу петък

Сънища в четвъртък срещу петък

05.06.2014114003

Пророческите сънища често спохождат хората в нощта четвъртък срещу петък. В нощта срещу петък трябва да се обърне голямо внимание на детайлите, които виждате в съня си.

В актуалната страница ще се натъкнеш на подбрани теми и публикации за Пророчески Сънища. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Пророчески Сънища. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Пророчески Сънища. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Пророчески Сънища. Пророчески Сънища, идеи и класации.