Гледане с кибрит

Гледане с кибрит

1

Един от най-лесните начини да разкриете какво ви готви бъдещето, е гледането с помощта на обикновени кибритени клечки.

1

Пророкуване

Пророкуване - Най-новите теми и статии. Мистика, загадки и всичко за Пророкуване. Любопитни статии за Пророкуване от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Пророкуване.
Пророкуване - Пророчествата на Фатима

Пророчествата на Фатима

20.11.20131332010

На 13 май 1917 г. на пасбището близо до португалското градче Фатима на три овчарчета се явява от духовния свят майката на Исус, Дева Мария. Видението сияе като слънце. Подобни случики Ватиканът припознава като Чудесата на Фатима

Пророкуване - Предчувствията ни подсказват бъдещето

Предчувствията ни подсказват бъдещето

28.09.2013011562

На всеки се е случвало изведнъж да го завладеят определени емоции. Но могат ли тези емоции да са индикатор за бъдещи събития?

Пророкуване - Видове карти за гледане

Видове карти за гледане

10.03.2013329178

Гледането на карти се практикува от незапомнени времена. Предсказването на бъдещето чрез гледането на карти е най-популярният метод, за който не е необходимо практикуващият да има опит или някакви необикновени способности.

Пророкуване - Гледане на боб

Гледане на боб

13.01.2013131251

Единствената дъщеря на пророка Мохамед - Хазрат Фатима тайно гледала на боб и криела това от баща си. Гледането на боб до ден днешен се практикува с пълна сила. А как да гледаме на боб?

На текущата подстраница ще се натъкнеш на подбрани любопитни теми и публикации относно Пророкуване. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Пророкуване. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Пророкуване. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Пророкуване. Пророкуване, снимки и потребителски оценки.