Умопомрачаващите прогнози за бъдещето, които се сбъднаха

Умопомрачаващите прогнози за бъдещето, които се сбъднаха

0

Хората винаги са били обсебени от своето бъдеще. Големият въпрос какво ще се случи следващия… винаги е стоял в ума на всеки човек. Това не зависи от статуса му в обществото, дали ще е някой бездомник, оцеляващ едва, едва, или някой милиардер, който е съср

1

Прогнози за бъдещето

Прогнози за бъдещето - Най-новите теми и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко за Прогнози за бъдещето. Любопитни статии за Прогнози за бъдещето от Средновековието до наше време. Феномени, исторически факти, паранормални явления и Прогнози за бъдещето.
Прогнози за бъдещето - Трябва ли да вярваме на хороскопите?

Трябва ли да вярваме на хороскопите?

16.12.201314109

Статистиките сочат, че повече от половината население вярва в хороскопи и се опитва да свери часовника си със звездите. В навечерието на Нова година услугите на астролозите са дори още по-търсени.

Прогнози за бъдещето - Нанороботи превземат мозъците ни до 20 години

Нанороботи превземат мозъците ни до 20 години

09.05.2013144365

Според футуролога Реймонт Курцвейл в близкото бъдеще хората, подобно на компютрите, ще се научат да правят копия на паметта си. Човешкият организъм ще е смес от нанороботи и киберустройства.

Прогнози за бъдещето - Човекът след 2000 години: глух, плешив и ням

Човекът след 2000 години: глух, плешив и ням

08.05.2013610153

Човечеството се променя с всеки изминал ден, а човекът на бъдещето ще претърпи куп мутации. Ще бъде ням, глух, грозен, плешив, с рахитични ръце, ще общува чрез телепатия.

Прогнози за бъдещето - Още 40 години до безсмъртието

Още 40 години до безсмъртието

11.12.2010176248

Човечеството ще спечели битката срещу Смъртта! Това ще се случи до не повече от 40 години, прогнозира американският изобретател и футурист Реймънд Курцвейл. Вижте прогнозите му за бъдещето.

Прогнози за бъдещето - Прогнози за бъдещето от ХХІІ век

Прогнози за бъдещето от ХХІІ век

29.11.2010129559

През ХХII век хората ще живеят в градове с население над 140 милиона души. Вижте и другите прогнози за бъдещето на професора по история на Станфордския университет Ян Морис.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На текущата страница ще попаднеш на най-новите материали и публикации на тема Прогнози за бъдещето. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно любопитни текстове за Прогнози за бъдещето. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Прогнози за бъдещето. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Прогнози за бъдещето. Прогнози за бъдещето, снимки и потребителски оценки.