Лилит и влиянието ѝ върху твоята зодия

Лилит и влиянието ѝ върху твоята зодия

0

Черната Луна, по-известна като Лилит, влияе върху характера на човека. Тя определя какви ще са неговите най-тъмни страни.

1

Проблеми

Проблеми - Най-новите заглавия и статии. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Проблеми. Любопитни статии за Проблеми от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Проблеми.
Проблеми - Решете всичките си проблеми с помощта на подсъзнанието си! Вижте как

Решете всичките си проблеми с помощта на подсъзнанието си! Вижте как

19.03.201701853

Когато имате проблем и не намирате решение за него, е нужно да освободите подсъзнанието си. Това трябва да стане вечер преди заспиване – това е най-активното време на подсъзнанието

Проблеми - Притча за несъстоятелните проблеми

Притча за несъстоятелните проблеми

27.03.201601505

В едно малко селце, в схлупена къща, живеело многолюдно семейство. Членовете му били много бедни, но въпреки недоимъка успявали да се справят с трудностите, защото били задружни.

Проблеми - Цветовете около нас сигнализират за проблемите ни

Цветовете около нас сигнализират за проблемите ни

23.09.201506014

Специалистите по цветотерапия още в самото начало на сеансите се интересуват от цветовете от заобикалящата среда на даден човек

Проблеми - Кармичните сънища решават проблемите ни

Кармичните сънища решават проблемите ни

17.09.2015320982

Кармичните сънища ни връщат към предишните ни животи, за да се справим с проблеми, които ни се случват в сегашния.

Проблеми - Хората с осъзнати сънища по-лесно разрешават проблемите си

Хората с осъзнати сънища по-лесно разрешават проблемите си

22.08.201411629

Хората, които успяват да разграничат сънищата си от действителността, докато сънуват, по-лесно разрешават проблемите си в реалността.

Проблеми - Проблемите се решават едва на сутринта

Проблемите се решават едва на сутринта

13.04.201403869

Когато се чудите как да се справите с определен проблем, просто отложете решението за сутринта. След като преспите, мозъкът ви сам ще намери решение на проблема.

Проблеми - Тайните на сънищата

Тайните на сънищата

14.07.201356958

Възможно е сънят да е начин за мозъка да прави гимнастика, за да подреди спомените и мислите на човека и да вземе верни решения по наболели проблеми. Една трета от живота си спим.

Проблеми - Помъдряваме ли с възрастта

Помъдряваме ли с възрастта

14.10.201121940

Възрастните хора имат по-големи шансове да станат мъдри. Най-сериозни шансове имат затова възрастните хора, израснали в много трудни условия.

Проблеми - Спането по корем е вредно

Спането по корем е вредно

26.11.2010212203

Да се спи по корем е вредно, защото се притискат вътрешните органи и това води до проблеми в секса. Полезно е само за храносмилането. Слабохарактерните личности спят с кръстосани крака.

Проблеми - Десет начина моментално да подобрите живота си

Десет начина моментално да подобрите живота си

14.03.2010014386

За да ви подобрите живота си, отървете се от вредните навици. Сред тях са слагането на етикети, обобщаването, ровенето в стари обиди и проблеми. Не вярвайте на емоциите.

В Съновник.бг на тази подстраница ще се натъкнеш на най-новите заглавия и публикации относно Проблеми. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Проблеми. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Проблеми. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Проблеми. Проблеми, снимки и потребителски оценки.