Приказка за неблагодарния елен

Приказка за неблагодарния елен

1

Живял в далечна страна елен, който имал тежка съдба. Той бил изключително красив и ловците често го преследвали. Ето защо му се налагало постоянно да бяга и да се бори за оцеляването си.

1

Приятели

Приятели - Най-новите заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко касещо Приятели. Любопитни статии за Приятели от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Приятели.
Приятели - Притча за видовете приятели

Притча за видовете приятели

30.08.201503315

Ученикът на един мъдрец запитал учителя си колко вида приятели познава. Другарите биват четири вида-отвърнал духовният наставник.

Приятели - Ценни мисли за приятелството

Ценни мисли за приятелството

15.07.201501963

Приятелството трудно би могло да бъде описано само с няколко изречения, тъй като всеки го разбира по свой собствен начин. Ето защо ви предлагаме няколко мъдри мисли за него, които ще ви помогнат да видите неговите различни страни.

Приятели - Притча за двамата другари

Притча за двамата другари

22.04.201504172

Живели някога двама другари. Веднъж, докато се разхождали край морето, те се спречкали и в гнева си единият ударил другия.

Приятели - Притча за верните приятели

Притча за верните приятели

10.01.201502990

История, която разказва, че само човекът, който е верен на приятелите си, бива награден.

Приятели - Сънища за роднини и приятели

Сънища за роднини и приятели

02.08.201409539

Ако стартирате нов проект и сънувате приятел, проектът ще е успешен. Ако сънувате родителите си, това е знак за противоречия във вътрешния ви свят.

Приятели - Мозъкът се радва на приятели

Мозъкът се радва на приятели

09.04.201401338

Когато човек види свой роднина или приятел и дори когато чуе информация за него, се активира зона в префронталната мозъчна кора. На непознати кората не реагира по този начин.

Приятели - 6-те типа приятели, от които се нуждаем

6-те типа приятели, от които се нуждаем

03.10.201323306

Хората казват, че човек може да се определи по това какви хора го заобикалят. Приятелите тук играят много силна роля, защото често избираме приятели, с които споделяме еднакви ценности, виждания и интереси.

Приятели - Трите кръга, които ни правят щастливи

Трите кръга, които ни правят щастливи

13.08.201304418

За да бъде щастлив един човек, той има нужда да е разбран, защитен и подкрепян от другите. В психологията тези нужди се определят като трите къга на одобрение, от които всеки има нужда

Приятели - Защо не ми върви в живота

Защо не ми върви в живота

05.03.2012725258

Всеки един от нас е имал моменти на отчаяние, в които си е задавал този въпрос. Няма еднозначен отговор, но със сигурност има начин да оправим тази несправедливост.

Приятели - Показателите на нещастието

Показателите на нещастието

11.10.2011315706

Безсънните нощи са най-силният показател за нещастието на човека. Щастливите хора гледат с тридесет процента по-малко телевизия от тези, които не се чувстват щастливи.

На актуалната подстраница ще попаднеш на последните заглавия и публикации относно Приятели. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Приятели. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Приятели. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Приятели. Приятели, снимки и потребителски оценки.