Притчата за успехите и провалите в живота

Притчата за успехите и провалите в живота

0

Няма как, стремейки се към успехите, човек да не се спъне и да не падне. Провалите са част от житейския път на всеки, но за жалост, само веднъж да направиш грешка, хората винаги ще те свързват с нея.

1

Притча

Притча - Най-новите текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Притча. Материали за Притча от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Притча.
Притча - Притчата за зодия Водолей

Притчата за зодия Водолей

25.05.201704341

Водолеите са най-нестандартните представители на зодиака, но докато се опитват винаги да се различават от останалите и да са оригинални, забравят, че нуждите им не се различават с нищо от тези на другите.

Притча - Притчата за зодия Козирог

Притчата за зодия Козирог

21.05.201708572

Представителите на зодия Козирог са известни с това, че независимо какво им струва, те ще изкачат върха пред себе си. Това е единствената зодия, която е подготвена за трудности, но има само едно нещо, с което трябва да се съобразява и което ще разберете о

Притча - Притчата за вързаната котка

Притчата за вързаната котка

21.05.20170971

Ако сте от хората, които вярват, че всичко се случва с причина и независимо какво правим съдбата ни е предначертана, непременно трябва да прочетете следващите редове.

Притча - Притчата за зодия Стрелец

Притчата за зодия Стрелец

18.05.201704055

Когато Стрелците искат нещо, целта е единственото, което ги води и не биха се съобразили с каквито и да е ограничения. Как обаче Стрелците се прицелват с точност може да прочетете от тази притча.

Притча - Притчата за зодия Везни

Притчата за зодия Везни

14.05.2017011673

Няма друга зодия като Везните, която толкова старателно да се стреми към баланс и хармония. Какво обаче губят във вечното търсене на златната среда, може да разберете от притчата, която ви представяме.

Притча - Притчата за зодия Близнаци

Притчата за зодия Близнаци

07.05.201706803

Близнаците са зодиакалният знак, който природно е надарен с дар слово. Те си служат с думите с изключително майсторство и впечатляват всеки с уменията си за общуване.

Притча - Притчата за зодия Лъв

Притчата за зодия Лъв

22.04.201703607

Една притча най-добре описва поведението на зодия Лъв. Зодията, която има най-високо самочувствие и живее за аплодисментите на околните, може да има много трагична съдба, както показва тази история.

Притча - Притчата за зодия Риби

Притчата за зодия Риби

16.04.201704280

Характерът на зодия Риби е може би най-трудният за разгадаване и точно тяхната загадъчност е това, което ги отличава от останалите зодиакални знаци.

Притча - Притчата за зодия Скорпион

Притчата за зодия Скорпион

15.04.2017011966

Една поучителна притча ще ви покаже от къде най-често идват големите драми при представителите на зодия Скорпион. При тях ключовата дума е доверие, но им е много трудно да се опират на това качество.

Притча - Притчата за зодия Дева

Притчата за зодия Дева

14.04.201706284

Тази притча ще ви разкрие характеристиката, която всички представители на зодия Дева притежават. А самите Деви могат да разберат коя е най-голямата им слабост, върху която трябва да работят, за да не бъдат цял живот нещастни.

На актуалната подстраница ще се натъкнеш на най-новите заглавия и публикации на тема Притча. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Притча. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Притча. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Притча. Притча, идеи и потребителски оценки.