Пророческият сън на журналиста от вестник Глоуб

Пророческият сън на журналиста от вестник Глоуб

0

На 25 август 1883 година журналистът Едуард Симсън от бостанския вестник Глоуб заспива на работа и сънува нещо необикновено – една от най-големите човешки трагедии в историята само часове преди тя да се случи.

1

Природни катастрофи

Природни катастрофи - Новите теми и материали. Мистерии, загадки и всичко касещо Природни катастрофи. Нашите статии за Природни катастрофи от древността до наше време. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Природни катастрофи.
Природни катастрофи - Скоро Северният ледовит океан може да остане без лед

Скоро Северният ледовит океан може да остане без лед

02.03.20151719

В най-скоро време всичкият лед в Северния ледовит океан може да се стопи. За това алармира ръководителят на отдела за изследване на климата към Държавния институт по хидрология Олег Анисимов.

Природни катастрофи - Сънищата могат да предскажат бъдещи болести

Сънищата могат да предскажат бъдещи болести

17.11.2012313295

По характера на сънищата могат да се поставят диагнози и дори да се предскажат бъдещи болести. Съвременната медицина е открила връзка между заболяванията на човека и характера на неговите сънища

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

В актуалната страница ще попаднеш на избрани любопитни теми и статии за Природни катастрофи. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Природни катастрофи. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Природни катастрофи. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Природни катастрофи. Природни катастрофи, снимки и мнения.