Невиждано от 70 години: Гигантска Суперлуна огрява тази нощ

Невиждано от 70 години: Гигантска Суперлуна огрява тази нощ

0

Суперлуна – това уникално явление ни очаква на 14-ти ноември. Астрономическо явление с подобни размери не е наблюдавано от 70 години насам и определено ще прикове погледите към себе си.

1

Природни Явления

Природни Явления - Новите текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко относно Природни Явления. Нашите статии за Природни Явления от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Природни Явления.
Природни Явления - Природни явления, които нямат научно обяснение

Природни явления, които нямат научно обяснение

10.01.201605225

Сигурно на всеки човек поне веднъж в живота му се е случвало нещо странно, което няма никакво логично обяснение. Днес ще ви запознаем с няколко странни феномена, които не са плод на въображението на някой сценарист, а са съвсем реални случки

Природни Явления - Най-популярните вярвания и суеверия за метеорите

Най-популярните вярвания и суеверия за метеорите

21.10.20150390

В древни времена на метеорите се гледа като предвестници на различни събития или като на послания, изпращани от по-висши същества. Едно от често срещаните схващания тогава е, че те са своеобразния съобщения, които боговете изпращат.

Природни Явления - Къде се намира българският Бермудски триъгълник?

Къде се намира българският Бермудски триъгълник?

16.09.201514769

Мистериозна местност в България се е сдобила със зловеща слава. Местни хора твърдят, че вечер там се чуват звуци на причудливи същества.

Природни Явления - Факти за светкавиците и мълниите

Факти за светкавиците и мълниите

21.08.20150982

Безспорно мълниите са едни от най-забележителните природни явления. Освен страхопочитание те будят и възхита с мощното си великолепие. По същество те са електрически заряд в атмосферата, проявяващ се обикновено по време на буря.

Природни Явления - Спътник снима катаклизми на Земята през 10 минути

Спътник снима катаклизми на Земята през 10 минути

11.07.20150568

На всеки десет минути в различни части на планетата стават катаклизми. Това установи пуснатият наскоро в орбита около Земята японски спътник Химавари - 8. Неговата цел е да проследява движенията на мощните тихоокеанските тайфуни

Природни Явления - Метеорит със страховите размери изгоря над САЩ

Метеорит със страховите размери изгоря над САЩ

20.02.20151739

Метеорит, който според данни на НАСА е тежал малко повече от 200 килограма, изгоря тази сутрин над американския град Питсбърг. При явлението не е имало инциденти.

Природни Явления - Загадъчно явление се появи над Тихия океан

Загадъчно явление се появи над Тихия океан

11.09.201403071

Пилот на самолет засне необичайно червено сияние, което се е появило над Тихия океан в района на полуостров Камчатка. Загадъчното сияние е било забелязано и от други самолети.

Природни Явления - Сънища за природни явления

Сънища за природни явления

11.08.201434287

Ако сънувате изригване на вулкан, това е знак, че скоро ще станете прекалено раздразнителни. Дъгата насън е щастлив знак и предвещава успехи във всяко начинание.

Природни Явления - Огромни дупки поглъщат къщи в бразилски град

Огромни дупки поглъщат къщи в бразилски град

11.01.201402299

Жителите на бразилския град Абететуба в щата Пара станаха свидетели на страховито и шокиращо природно явления, при което гигантски дупки погълнаха десетки къщи в района една след друга.

Природни Явления - Бурята може да причини халюцинации

Бурята може да причини халюцинации

24.09.201301050

На всеки се е случвало при ветровита буря да се почувства тревожен без видима причина, а звуците на силния вятър да не му позволяват да заспи с часове.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

В Съновник.бг на тази страница ще намериш последните заглавия и статии за Природни Явления. Екипът на Съновник.бг се старае да публикува често разнородни материали на тема Природни Явления. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Природни Явления. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Природни Явления. Природни Явления, съвети и мнения.