Мегаземетресение потапя западната част на Северна Америка

Мегаземетресение потапя западната част на Северна Америка

Учени предупреждават, че има голям риск Сиатъл, Портланд и Ванкувър да бъдат ударени от мегаземетресение, което ще потопи тези мегаполиси във водите на Тихия океан.

1

Природни Бедствия

Природни Бедствия - Последните текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Природни Бедствия. Любопитни статии за Природни Бедствия от Средновековието до днес. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Природни Бедствия.
Природни Бедствия - Сардиния може да е част от изчезналата Атлантида

Сардиния може да е част от изчезналата Атлантида

20.08.201501256

Остров Сардиния е единствената оцеляла част от митичната Атлантида, която според легендите е потънала преди хилядолетия, твърди хипотезата на писателя и журналист Серджио Фрау.

Природни Бедствия - Разрушителната сила на земетресенията

Разрушителната сила на земетресенията

26.06.201405415

Земетресенията са сред най-опасните природни бедствия, които предизвикват други бедствия като цунами, свлачища, лавини. Аляска е най-голямата земетръсна зона, на всеки 14 години има силни земетресения

Природни Бедствия - Тайната на езерото със скелетите

Тайната на езерото със скелетите

11.04.201305290

Хората в Хималаите са ставали жертва не само на суровото време. Едно езеро, открито през 1942 година, внесе смут в световната научна общност. Мистерията на езерото със скелетите още не е намерила своето рационално обяснение.

Природни Бедствия - Оцелелите от трагедията във Фукушима виждат духове

Оцелелите от трагедията във Фукушима виждат духове

08.03.201306548

Близо две години след чудовищното земетресение с магнитуд 8. 9 по скалата на Рихтер и чудовищните вълни цунами при трагедията Фукушима, оцелелите японски граждани твърдят, че виждат духовете на загиналите

Природни Бедствия - Защо и как някои хора предусещат земетресения

Защо и как някои хора предусещат земетресения

30.01.201304476

Има хора в различните краища на света, които са известни с това, че могат да предусетят земетресенията дни преди те да се случат. Този феномен засега все още няма обяснение.

Природни Бедствия - Невероятната сила и мощ на торнадото

Невероятната сила и мощ на торнадото

04.01.201303533

Торнадото означава грамотевична буря и е мощна колона от въртящ се въздух, която с едната страна опира в облаците, а с другата в земната повърхост. Интересни факти за торнадотата.

Природни Бедствия - Отлага ли се краят на света

Отлага ли се краят на света

20.11.201208136

В последната година най - обсъжданата тема е краят на света, определен от календара на маите за 21. 12. 2012 г. С приближаването на деня обаче, като че ли всичките предсказания за апокалипсис постепенно намаляват.

Природни Бедствия - След 30 г няма да има ледове в Северния ледовит океан

След 30 г няма да има ледове в Северния ледовит океан

02.11.201202629

Рекордният минимум, който са достигнали ледовете на Северния ледовит океан, може да се приеме за тревожна информация. Размерите на ледниците са индикатор за климата на Земята и неговите изменения.

Природни Бедствия - Как да преодолея страха от земетресения

Как да преодолея страха от земетресения

05.09.201201712

Невъзможността да контролираме ситуацията е причината всеки да се страхува от природата и неприятните явления, с които тя напоследък ни напомня за себе си. Страхът от земетресения трябва да се приеме

Природни Бедствия - Отварят се вратите на Ада

Отварят се вратите на Ада

25.11.2010068485

На различни места по света се отварят огромни дупки, които според аборигените в Австралия са портите към Ада. Русия крие страшна тайна: открила портите към долния свят край Мурманск.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...