Човекоподобно същество с крила сее смут в Пуерто Рико

Човекоподобно същество с крила сее смут в Пуерто Рико

2

Странно човекоподобно същество с крила като на прилеп било забелязано в Пуерто Рико. То било наречено Гаргуля и имало поведението на неуловимите кръвожадни чудовища Чупакабра.

1

Прилепи

Прилепи - Най-новите текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко за Прилепи. Нашите статии за Прилепи от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Прилепи.
Прилепи - Митове и истини за животните

Митове и истини за животните

11.08.201123967

Слонът наистина не забравя никога, а крокодилите наистина плачат, докато ядат жертвата си. Прилепите не са слепи, а камилите не събират вода в гърбиците си.

Прилепи - Животните-воини

Животните-воини

05.02.201101971

Много животни са се използвали като помощници при военни действия. Пощенските гълъби, конете, слоновете, мулетата, прилепите и кучетата, както и тюлените, са били част от армията.

Прилепи - Зрението пречи на прилепите

Зрението пречи на прилепите

17.12.201001483

Прилепите използват не само ехолокация за ориентиране в пространството, но и зрението си. Когато се чифтосват, те се блъскат в препятствия в тъмнина, а не при ярка светлина.

Прилепи - Най-грозните животни на света

Най-грозните животни на света

06.11.201014153

Сред най-грозните животни в света са ушатите лемури, които често са убивани заради страшния си външен вид, и аксолотълът, който прилича на розова риба с ръце и крака.

Прилепи - Ритуал при пълнолуние помагал за забогатяване

Ритуал при пълнолуние помагал за забогатяване

25.10.20102867994

От незапомнени времена един от най-известните талисмани за късмет и най-вече пари е прилепът. Едно заклинание при пълнолуние със сребърна монета и гърне вода също може дапомогне за добиване на пари

Прилепи - Среща със змия предвещава важна промяна

Среща със змия предвещава важна промяна

12.10.2010237434

Ако срещнете змия, това е знак, че в живота ви ще се случи нещо важно. Прилеп в дома ви е знак за предстоящо богатство и успехи, а птиците носят добри новини. Различни вярвания за животни.

Прилепи - Майката на прилепчето го разпознава сред хиляди бебета

Майката на прилепчето го разпознава сред хиляди бебета

07.09.201002079

Женският прилеп ражда с главата надолу и е в състояние да разпознае писъка на бебето си сред този на хиляди бебета. Женската на ленивеца ражда на дърво и ако бебето падне, тя не слиза долу.

Прилепи - Все по-често животните стават герои

Все по-често животните стават герои

18.07.201001802

Доскоро се смяташе , че само хората са способни на героични постъпки, без да го правят от користни подбуди. Това обаче важи и за делфините, прилепите, биволите, маймуните и дори мравките.

Прилепи - Неподозираните до сега умения на животните

Неподозираните до сега умения на животните

29.08.200903100

Научни изследвания установиха неподозираните досега скрити способности в животните. Прилепите свалят със серенади женските. Слепите кучета общуват с морзовата азбука, а хлебарките. . .

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

В актуалната подстраница ще попаднеш на последните заглавия и публикации за Прилепи. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Прилепи. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Прилепи. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Прилепи. Прилепи, съвети и потребителски оценки.