Подстрижете връхчетата на косата си днес и ще забогатеете!

Подстрижете връхчетата на косата си днес и ще забогатеете!

0

Подстригване на краищата е изключително полезно за косата, защото я съживява и подсилва. Оказва се обаче, че клъцването на връхчетата крие и неподозирани преимущества.

1

Привличане на късмет

Привличане на късмет - Най-новите заглавия и статии. Мистерии, загадки и всичко касещо Привличане на късмет. Любопитни статии за Привличане на късмет от вековете до днес. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Привличане на късмет.
Привличане на късмет - Ритуали за любов и късмет в новогодишната нощ

Ритуали за любов и късмет в новогодишната нощ

31.12.201503268

Нощта на 31 декември срещу 1 януари символично слага край не само на още една година от живота ни, но и на късмета или каръка, който ни е преследвал и ни дава шанс да започнем всичко отначало.

Привличане на късмет - Методите на психологията, с които сами си носим късмет

Методите на психологията, с които сами си носим късмет

22.12.2015111563

Има безброй ритуали и предмети, за които се вярва, че привличат късмета, но психозите от Лондонския университет смятат, че и сами можем да провокираме късмета си, като ежедневно практикуваме определени методи.

Привличане на късмет - Най-популярните талисмани за късмет от цял свят

Най-популярните талисмани за късмет от цял свят

11.12.201504027

По цял свят се вярва, че четирилистната детелина и конската подкова носят небивал късмет, но различните нации по света имат и свои талисмани, за които вярват, че привличат само щастието.

Привличане на късмет - Ритуали за безкраен късмет от Далечния изток

Ритуали за безкраен късмет от Далечния изток

28.04.2015111371

Голяма част от хората, живеещи в Далечния изток, са будисти. В техните вярвания има и специфични ритуали, с чието изпълнение привличат безкраен късмет в живота си.

Привличане на късмет - Мистериозен портрет на циганка носи огромен късмет

Мистериозен портрет на циганка носи огромен късмет

03.02.20142870023

Тайнствен портрет на циганка, който първо е бил публикуван в руския вестник Кубанские Новости преди 27 години, носи огромен късмет на всеки, който го погледне.

Привличане на късмет - Суеверия, свързани с хазарта

Суеверия, свързани с хазарта

30.03.201306050

Съвет от стари комарджии е, винаги да се разчита на числото или цвета, които първи са ни донесли късмет. Трябва да се държи на това, което веднъж е донесло щастие.

Привличане на късмет - Най-разпространените суеверия

Най-разпространените суеверия

26.03.2013013721

Суеверията съществуват от незапомнени времена. Срещат се под всякакви видове и форми и броят на техните разновидности не може да бъде преброен. Освен това суеверията са обвързани и с предмети и животни, имащи символично значение.

Привличане на късмет - Ритуали за успех през новата година

Ритуали за успех през новата година

31.12.2012117114

Последната нощ на отиващата си и първият ден на настъпващата година са магически. Използвайте ги, за да привлечете късмета на своя страна и да се заредите с енергия за новата година. Това може да стане с някои обичаи, залегнали във фолклора.

В актуалната подстраница ще се натъкнеш на избрани заглавия и статии относно Привличане на късмет. Екипът на Съновник.бг се стреми да добавя редовно любопитни текстове относно Привличане на късмет. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Привличане на късмет. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Привличане на късмет. Привличане на късмет, идеи и потребителски оценки.