Прозорците притежават скрита магия. Ето как да я активирате

Прозорците притежават скрита магия. Ето как да я активирате

Прозорците притежават магическа способност да привличат късмет, да пропъждат злите сили и да носят хармония на обитателите на дома. Но техните необикновени свойства трябва да бъдат задействани от нас самите.

1

Привличане на късмет

Привличане на късмет - Най-новите заглавия и статии. Мистерии, загадки и всичко касещо Привличане на късмет. Любопитни статии за Привличане на късмет от вековете до днес. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Привличане на късмет.
Привличане на късмет - Днес се прави ритуалът Златно съкровище, който привлича богатството

Днес се прави ритуалът Златно съкровище, който привлича богатството

25.06.201703518

През днешния ден Луната все още ще е във фаза на Новолуние, но вече ще се показва на хоризонта. Този момент е най-силен, за да направите ритуал, с който да привлечете богатството в дома си.

Привличане на късмет - Подстрижете връхчетата на косата си днес и ще забогатеете!

Подстрижете връхчетата на косата си днес и ще забогатеете!

17.07.201606623

Подстригване на краищата е изключително полезно за косата, защото я съживява и подсилва. Оказва се обаче, че клъцването на връхчетата крие и неподозирани преимущества.

Привличане на късмет - Ритуали за любов и късмет в новогодишната нощ

Ритуали за любов и късмет в новогодишната нощ

31.12.201503415

Нощта на 31 декември срещу 1 януари символично слага край не само на още една година от живота ни, но и на късмета или каръка, който ни е преследвал и ни дава шанс да започнем всичко отначало.

Привличане на късмет - Методите на психологията, с които сами си носим късмет

Методите на психологията, с които сами си носим късмет

22.12.2015015861

Има безброй ритуали и предмети, за които се вярва, че привличат късмета, но психозите от Лондонския университет смятат, че и сами можем да провокираме късмета си, като ежедневно практикуваме определени методи.

Привличане на късмет - Най-популярните талисмани за късмет от цял свят

Най-популярните талисмани за късмет от цял свят

11.12.201504424

По цял свят се вярва, че четирилистната детелина и конската подкова носят небивал късмет, но различните нации по света имат и свои талисмани, за които вярват, че привличат само щастието.

Привличане на късмет - Ритуали за безкраен късмет от Далечния изток

Ритуали за безкраен късмет от Далечния изток

28.04.2015013296

Голяма част от хората, живеещи в Далечния изток, са будисти. В техните вярвания има и специфични ритуали, с чието изпълнение привличат безкраен късмет в живота си.

Привличане на късмет - Мистериозен портрет на циганка носи огромен късмет

Мистериозен портрет на циганка носи огромен късмет

03.02.2014072000

Тайнствен портрет на циганка, който първо е бил публикуван в руския вестник Кубанские Новости преди 27 години, носи огромен късмет на всеки, който го погледне.

Привличане на късмет - Суеверия, свързани с хазарта

Суеверия, свързани с хазарта

30.03.201306341

Съвет от стари комарджии е, винаги да се разчита на числото или цвета, които първи са ни донесли късмет. Трябва да се държи на това, което веднъж е донесло щастие.

Привличане на късмет - Най-разпространените суеверия

Най-разпространените суеверия

26.03.2013014330

Суеверията съществуват от незапомнени времена. Срещат се под всякакви видове и форми и броят на техните разновидности не може да бъде преброен. Освен това суеверията са обвързани и с предмети и животни, имащи символично значение.

Привличане на късмет - Ритуали за успех през новата година

Ритуали за успех през новата година

31.12.2012017211

Последната нощ на отиващата си и първият ден на настъпващата година са магически. Използвайте ги, за да привлечете късмета на своя страна и да се заредите с енергия за новата година. Това може да стане с някои обичаи, залегнали във фолклора.