Предмети за защита на дома от негативна енергия

Предмети за защита на дома от негативна енергия

Негативната енергия се усеща веднага и влияе изключително силно върху отношенията ви с другите обитатели. Ако често възникват семейни скандали без видима причина, това е знак за наличието на невидими зли сили.

1

Пречистване на дома

Пречистване на дома - Последните текстове и статии. Паранормални явления, загадки и всичко за Пречистване на дома. Нашите статии за Пречистване на дома от древността до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Пречистване на дома.
Пречистване на дома - Пречистване на дома от негативна енергия

Пречистване на дома от негативна енергия

14.11.2013664235

Лесно ще усетите, че в дома ви има негативна енергия, ако напоследък се карате без поводи с близките си и се чувствате зле в момента, в който прекрачите прага на дома си.

Пречистване на дома - Пречистване на дома от зли сили

Пречистване на дома от зли сили

24.10.2013225560

Обект на лошо влияние стават най-личните и съкровени неща за човек. А какво по-лично за него от собствения дом. Профилактично трябва да се прилагат методи и ритуали за пречистване, които да осигурят нужния мир и спокойствие.

Пречистване на дома - Предмети, които гонят тъмните сили

Предмети, които гонят тъмните сили

03.08.2013947469

Съществува идея, според която тъмните сили идват от друга вселена на изкривена, озарена енергия. Те съществуват, черпейки сила от енергийното пространство, което хората замърсяват чрез негативни емоции

Пречистване на дома - Пречистване на дома с огън и вода

Пречистване на дома с огън и вода

02.10.2012450429

За да изчистите дома си от негативни енергии, съществуват проверени методи. Добре е да приложите някой от тях, ако в дома ви постоянно всички се карат помежду си и цари напрежение.

Пречистване на дома - Ритуали за пречистване на дома и изгонване на злите духове

Ритуали за пречистване на дома и изгонване на злите духове

18.02.2012734314

С помощта на обикновена свещ можете да изгоните злите духове, които носят нещастия на дома си, и да го пречистите. Така можете да пречистите себе си, мислите си и дома си.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни