Ад и пъкъл насън

Ад и пъкъл насън

Ако сънувате, че влизате в ада, но излизате абсолютно невредими от него, това означава, че ви очакват кратки неприятности в личния живот, които бързо ще се оправят.

1

Пречистване

Пречистване - Новите текстове и материали. Мистика, загадки и всичко на тема Пречистване. Материали за Пречистване от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Пречистване.
Пречистване - Плутон стана ретрограден – какво да очакваме

Плутон стана ретрограден – какво да очакваме

16.04.201437674

От 15 април Плутон стана ретрограден в Козирог. Неговото обратно движение ще продължи до 23 септември и ще донесе безвъзвратни промени и обновяване.

Пречистване - Петър Дънов за постите

Петър Дънов за постите

24.12.2012619689

Петър Дънов дава съвети за всичко, включително и за постите. Според него гладът е една от силите в света, която поддържа живота. За да бъде здрав и силен, човек от време на време трябва да се подлага на този глад доброволно.

Пречистване - Как да намерим баланса между ума, тялото и духа?

Как да намерим баланса между ума, тялото и духа?

24.03.201116723

Намирането на равновесие не само ще повиши настроението, но и ще излекува тялото ви. Само няколко минути на ден са необходими да обединим ума, духа и тялото си.

Пречистване - Тълкуване на сънищата

Тълкуване на сънищата

17.03.20111316739

Сънищата са начин да разберем какво се опитваме да скрием от самите себе си. По време на сън се увеличава нивото на имунните вещества в тялото. Индианците са вярвали, че капанът за сънища лови кошмари

Пречистване - Среброто лекува

Среброто лекува

28.02.2011015442

Според астрологията среброто е свързано с Луната и лекува редица болести. Ако страдате от сърдечна недостатъчност, носете сребърна гривна на лявата ръка.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни