Главата на най-свирепия убиец в Португалия се пази в буркан до ден днешен

Главата на най-свирепия убиец в Португалия се пази в буркан до ден днешен

0

Години наред серийният убиец Диого Алвес е всявал ужас в португалската столица Лисабон, а дори и след като е бил заловен и обесен, част от него продължава да напомня за зловещите му престъпления.

1

Престъпници

Престъпници - Актуални теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко за Престъпници. Любопитни статии за Престъпници от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Престъпници.
Престъпници - Бъдеще! Комари ще залавят престъпници

Бъдеще! Комари ще залавят престъпници

11.07.20170103

В най-близко бъдеще комарите ще бъдат първи помощници на полицаите в залавянето на престъпниците. Те ще разкриват самоличността на извършителите до 48 часа след извършеното престъпление.

Престъпници - Неразказаната история на най-свирепия убиец, живял някога

Неразказаната история на най-свирепия убиец, живял някога

23.06.20170624

Сериен изнасилвач, отнел живота на десетки малки момчета, безмилостен побойник и крадец е описанието, което се оказва малко, за да даде пълна картина на жестокостите, извършил Панцрам.

Престъпници - Проклятието на татуировката

Проклятието на татуировката

25.01.2012312102

Австралийци, които украсяват тялото си с татуировка на престъпника Нед Кели, стават жертва на убийство или се самоубиват.

Престъпници - По ДНК разкриват косата и очите на престъпници

По ДНК разкриват косата и очите на престъпници

30.08.201101349

ДНК маркери разкриват цвета на косата на заподозрени престъпници. Разработва се тест, който разкрива цвета на очите на заподозрените, както и възрастта им.

Престъпници - Спартанците не са убивали децата си

Спартанците не са убивали децата си

17.11.201016361

Спартанците не са хвърляли хилавите и болнави деца от скала, а само правили това само с престъпниците. Бялата рокля на булката символизира смъртта на жената за майка й.

На тази страница ще намериш последните теми и статии относно Престъпници. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно различни материали за Престъпници. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Престъпници. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Престъпници. Престъпници, снимки и отзиви.