Проклятието на татуировката

Проклятието на татуировката

3

Австралийци, които украсяват тялото си с татуировка на престъпника Нед Кели, стават жертва на убийство или се самоубиват.

1

Престъпници

Престъпници - Актуални теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко за Престъпници. Любопитни статии за Престъпници от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Престъпници.
Престъпници - По ДНК разкриват косата и очите на престъпници

По ДНК разкриват косата и очите на престъпници

30.08.201101335

ДНК маркери разкриват цвета на косата на заподозрени престъпници. Разработва се тест, който разкрива цвета на очите на заподозрените, както и възрастта им.

Престъпници - Спартанците не са убивали децата си

Спартанците не са убивали децата си

17.11.201016307

Спартанците не са хвърляли хилавите и болнави деца от скала, а само правили това само с престъпниците. Бялата рокля на булката символизира смъртта на жената за майка й.

На тази страница ще намериш последните теми и статии относно Престъпници. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно различни материали за Престъпници. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Престъпници. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Престъпници. Престъпници, снимки и отзиви.