Ето какво ще последва, ако населението на Земята се удвои

Ето какво ще последва, ако населението на Земята се удвои

3

Ще има ли място за всички? Ще има ли остатъчно храна и вода, ако населението на Земята от сегашните 7 милиарда се удвои, както предсказват някои прогнози относно демографския ръст.

1

Пренаселване на Земята

Пренаселване на Земята - Актуални текстове и статии. Паранормални явления, загадки и всичко относно Пренаселване на Земята. Материали за Пренаселване на Земята от вековете до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Пренаселване на Земята.
Пренаселване на Земята - Учен предрича изчезване на хората след 100 години

Учен предрича изчезване на хората след 100 години

18.10.201511666

Според австралийския вирусолог професор Франк Фенер от хората няма да остане и следа след 100 години. Като причина за изчезване на човечеството, ученът посочва пренаселването на Земята и климатичните промени.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...