Ето какво ще последва, ако населението на Земята се удвои

Ето какво ще последва, ако населението на Земята се удвои

3

Ще има ли място за всички? Ще има ли остатъчно храна и вода, ако населението на Земята от сегашните 7 милиарда се удвои, както предсказват някои прогнози относно демографския ръст.

1

Пренаселване на Земята

Пренаселване на Земята - Актуални текстове и статии. Паранормални явления, загадки и всичко относно Пренаселване на Земята. Материали за Пренаселване на Земята от вековете до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Пренаселване на Земята.
Пренаселване на Земята - Учен предрича изчезване на хората след 100 години

Учен предрича изчезване на хората след 100 години

18.10.201511616

Според австралийския вирусолог професор Франк Фенер от хората няма да остане и следа след 100 години. Като причина за изчезване на човечеството, ученът посочва пренаселването на Земята и климатичните промени.

В актуалната страница ще намериш най-новите заглавия и статии относно Пренаселване на Земята. Нашият екип се стреми да публикува често различни материали за Пренаселване на Земята. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Пренаселване на Земята. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Пренаселване на Земята. Пренаселване на Земята, снимки и отзиви.