Индийски пророк с изумително предсказание за България

Индийски пророк с изумително предсказание за България

2

Мукунданда предрича добро бъдеще за страните от Балканския полуостров.

1

Предсказания за България

Предсказания за България - Най-новите текстове и публикации. Мистерии, загадки и всичко на тема Предсказания за България. Любопитни статии за Предсказания за България от Средновековието до днес. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални събития и Предсказания за България.
Предсказания за България - Предсказания според вечния календар

Предсказания според вечния календар

04.12.2012433939

Според вечния календар България е от страните, които ще бъдат закриляни от висшите сили и въпреки бедствията, които ще се случат на много от държавите по света, нашата ще бъде пощадена от разруха.

Предсказания за България - Предсказания за България

Предсказания за България

19.11.20124680598

България е страна, вълнувала много изтъкнати езотерици-мислители и пророци, като те са правили интересни предположения за съдбата й.

Предсказания за България - Предсказанията на Петър Дънов

Предсказанията на Петър Дънов

15.05.201238102944

Петър Дънов, или както е наричан от последователите си –Учителя Беинса Дуно, е акцентирал в хилядите си проповеди и на това какво очаква не само България, но и целият човешки род.

Предсказания за България - Предсказанията на Ванга за България

Предсказанията на Ванга за България

09.03.201264216016

Баба Ванга предсказва добри времена за България, тя вярва в силата на българския народ. Особено интересни са словата и за България. Вижте някои от тях.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

В Съновник.бг на тази страница ще откриеш избрани теми и публикации на тема Предсказания за България. Екипът на Съновник.бг се стреми да публикува постоянно любопитни текстове на тема Предсказания за България. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Предсказания за България. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Предсказания за България. Предсказания за България, съвети и потребителски оценки.