Индийски пророк с изумително предсказание за България

Индийски пророк с изумително предсказание за България

2

Мукунданда предрича добро бъдеще за страните от Балканския полуостров.

1

Предсказания за България

Предсказания за България - Най-новите текстове и публикации. Мистерии, загадки и всичко на тема Предсказания за България. Любопитни статии за Предсказания за България от Средновековието до днес. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални събития и Предсказания за България.
Предсказания за България - Предсказания според вечния календар

Предсказания според вечния календар

04.12.2012434243

Според вечния календар България е от страните, които ще бъдат закриляни от висшите сили и въпреки бедствията, които ще се случат на много от държавите по света, нашата ще бъде пощадена от разруха.

Предсказания за България - Предсказания за България

Предсказания за България

19.11.20124682606

България е страна, вълнувала много изтъкнати езотерици-мислители и пророци, като те са правили интересни предположения за съдбата й.

Предсказания за България - Предсказанията на Петър Дънов

Предсказанията на Петър Дънов

15.05.201238104794

Петър Дънов, или както е наричан от последователите си –Учителя Беинса Дуно, е акцентирал в хилядите си проповеди и на това какво очаква не само България, но и целият човешки род.

Предсказания за България - Предсказанията на Ванга за България

Предсказанията на Ванга за България

09.03.201264219995

Баба Ванга предсказва добри времена за България, тя вярва в силата на българския народ. Особено интересни са словата и за България. Вижте някои от тях.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...