Магнитните полюси сменят местата си! Какво ни очаква

Магнитните полюси сменят местата си! Какво ни очаква

Северният и южен магнитни полюси на Земята са се разменяли няколкостотин пъти. Скоро това отново ще се случи и, дори и да не ни се иска, коренно ще промени облика на родната ни планета.

1

Полюси

Полюси - Последните теми и материали. Мистика, загадки и всичко за Полюси. Материали за Полюси от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Полюси.
Полюси - Магнитните полюси ще се обърнат за 1 век

Магнитните полюси ще се обърнат за 1 век

15.12.201401729

Италиански, френски и американски изследователи достигнаха до интересно заключение. Те установиха с точност, че обръщането на полюсите на Земята преди около 786 000 години е станало за по-малко от век.

Полюси - Учени: Смяната на полюсите е сигурна и неизбежна

Учени: Смяната на полюсите е сигурна и неизбежна

16.10.201407849

Последните изследвания на американски учени са категорични, че смяната на магнитните полюси е неизбежна. Оказа се дори, че полюсите се сменят много по-бързо, отколкото се смяташе досега.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...