Магнитните полюси сменят местата си! Какво ни очаква

Магнитните полюси сменят местата си! Какво ни очаква

0

Северният и южен магнитни полюси на Земята са се разменяли няколкостотин пъти. Скоро това отново ще се случи и, дори и да не ни се иска, коренно ще промени облика на родната ни планета.

1

Полюси

Полюси - Последните теми и материали. Мистика, загадки и всичко за Полюси. Материали за Полюси от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Полюси.
Полюси - Магнитните полюси ще се обърнат за 1 век

Магнитните полюси ще се обърнат за 1 век

15.12.201401714

Италиански, френски и американски изследователи достигнаха до интересно заключение. Те установиха с точност, че обръщането на полюсите на Земята преди около 786 000 години е станало за по-малко от век.

Полюси - Учени: Смяната на полюсите е сигурна и неизбежна

Учени: Смяната на полюсите е сигурна и неизбежна

16.10.201437821

Последните изследвания на американски учени са категорични, че смяната на магнитните полюси е неизбежна. Оказа се дори, че полюсите се сменят много по-бързо, отколкото се смяташе досега.

В актуалната подстраница ще попаднеш на подбрани любопитни теми и публикации на тема Полюси. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Полюси. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Полюси. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Полюси. Полюси, идеи и класации.