Мистичните свойства на флуорита

Мистичните свойства на флуорита

0

Легендите говорят, че във флуорита се крият всички цветове на дъгата, както и нейната мистична сила. Камъкът е символ на отговорността и подчинението. Той има най-силно въздействие върху хората със зодии скорпион, водолей и риби.

1

Полускъпоценни камъни

Полускъпоценни камъни - Актуални теми и статии. Мистерии, загадки и всичко относно Полускъпоценни камъни. Материали за Полускъпоценни камъни от Средновековието до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Полускъпоценни камъни.
Полускъпоценни камъни - Свойствата на кървавия камък Хелиотроп

Свойствата на кървавия камък Хелиотроп

08.07.20160779

Хелиотропът е камък с удивително разнообразни приложения. Вярванията на древните му приписват свойства, свързани със защитата от врагове, лекуването на рани и спиране на кръвотечението. Смята се, че е камъкът на майките и жизнената сила.

Полускъпоценни камъни - Чудотворният хематит разваля най-страшната магия - кръвната!

Чудотворният хематит разваля най-страшната магия - кръвната!

21.06.2016014885

Хематитът е един от онези дарове на Земята, които имат своята скрита сила и енергия. Благодарение на нея, с тези ценни камъни човек може да се предпази от множество опасни заболявания. Известен като камъка на магьосниците в миналото, хематитът. . .

Полускъпоценни камъни - Значение и действие на циркония

Значение и действие на циркония

19.02.201601301

Природният, естествен цирконий днес не се оценява по достойнство заради направения в изкуствени условия негов двойник, имитиращ диаманти. Много хора не осъзнават, че истинският цирконий също е много красив скъпоценен камък.

Полускъпоценни камъни - Камъни за сънища

Камъни за сънища

22.05.201423643

Един от камъните, които има силата да превръща сънищата в ярки и прекрасни, е лунният камък. Той уравновесява психичното и емоционалното състояние и спомага за добрия сън.

Полускъпоценни камъни - Гибелните свойства на минералите

Гибелните свойства на минералите

02.09.201305357

Много от минералите, които можем да срещнем в природата, имат свойствата да лекуват и убиват. Хиляди истории разказват за пътешественици, които щом се докоснели до някои камък, изненадващо умирали.

Полускъпоценни камъни - Опалите - история и символика

Опалите - история и символика

21.02.201303758

Преданието гласи, че кралят на Испания Алфонцо XII подарил на много красивата си и изключително млада жена огърлица с опали. След като сложила бижуто и го носила известно време, умряла.

Полускъпоценни камъни - Оникс - значение и свойства

Оникс - значение и свойства

21.09.2012134092

Ако сте човек с желязна дисциплина, ониксът ще ви помогне да осъществявате намеренията си и да продължавате да вървите напред. Наричат го още камък на военоначалниците, лидерите и първооткривателите.

Полускъпоценни камъни - Изберете скъпоценен камък според рождения месец

Изберете скъпоценен камък според рождения месец

12.07.2010025420

Още от древни времена скъпоценните и полускъпоценните камъни служат на хората като талисмани. Те носят щастие, любов и благоденствие, предпазват от зли очи и помагат в трудни ситуации.

Полускъпоценни камъни - Свойства на тигровото око в годината на Тигъра

Свойства на тигровото око в годината на Тигъра

03.01.201005917

Тигровото око е полускъпоценен камък, познат още от древността, използван като амулети. Тигровото око лекува болести. Вижте още легенди и вярвания, свързани с тигровото око и годината на тигъра.

В актуалната подстраница ще попаднеш на избрани теми и статии на тема Полускъпоценни камъни. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Полускъпоценни камъни. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Полускъпоценни камъни. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Полускъпоценни камъни. Полускъпоценни камъни, съвети и отзиви.