Полтъргайст раздвижи носилка в аржентинска болница

Полтъргайст раздвижи носилка в аржентинска болница

0

Необичайно явление бе забелязан в една от болниците на аржентинския град Росарио. Камера за наблюдение е записала как невидима сила движи оставена навън носилка и дори я преобръща.

1

Полтъргайст

Полтъргайст - Актуални текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Полтъргайст. Нашите статии за Полтъргайст от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Полтъргайст.
Полтъргайст - Полтъргайст тормози ученици и учители от руско школо

Полтъргайст тормози ученици и учители от руско школо

25.11.20160492

Когато учениците споделили на своите преподаватели на премеждията си с полтъргайста, те в началото изобщо не им вярвали. Много скоро обаче сами се убедили в неговото присъствие.

Полтъргайст - Ловци на духове заснеха известен британски призрак

Ловци на духове заснеха известен британски призрак

07.10.20160877

Британски ловци на духове твърдят, че са успели да заснемат полтъргайст, обитаващ стара къща в Обединеното кралство.

Полтъргайст - Мистериозна зла сила изтормози руско семейство

Мистериозна зла сила изтормози руско семейство

02.10.20160745

Обитателите на дома са станали свидетели на такива шокиращи феномени, за каквито досега са чували само от филми и книги.

Полтъргайст - Полтъргайст разхвърля игли в дома на семейство

Полтъргайст разхвърля игли в дома на семейство

01.10.20160307

Полтъргайст вилнее в дома на семейство от Нижни Новгород, Русия. Причудливото съзнание до такава степен е взело страха на хората, че те са готови на всички, за да го изгонят от дома си.

Полтъргайст - Полтъргайст вилня в склад. Изкара акъла на работниците

Полтъргайст вилня в склад. Изкара акъла на работниците

19.08.20160690

Откакто технологиите напреднаха и все повече магазини и складове започнаха да инсталират охранителни камери, случаите на заснети полтъргайсти зачестиха.

Полтъргайст - Полтъргайст изтормози шотландско семейство

Полтъргайст изтормози шотландско семейство

18.08.20160512

Истински ужас изживя семейство от област Южен Ланаркшър, Шотландия, заради пакостлив полтъргайст. Мистичният злосторник буквално докарал до лудост майка и син.

Полтъргайст - Първият български полтъргайст Кики се завърна

Първият български полтъргайст Кики се завърна

23.08.201504819

Немирният дух Кики, който подлуди в началото на 90-те години на ХХ век цяла България, се завърна. За завръщането на Кики съобщи неговата стара познайница Даниела, която вече е 37-годишна.

Полтъргайст - Семейство от Асеновград живее от 20 години с полтъргайст

Семейство от Асеновград живее от 20 години с полтъргайст

07.09.201444092

Член на семейството дори успял да направи любителски клип на паранормалния обитател на дома. Момчето чуло странен шум, престорило се на заспало и оставило камерата на телефона си включена.

Полтъргайст - Полтъргайст в девическо училище в Англия

Полтъргайст в девическо училище в Англия

15.08.201235452

През есента на 1990 г. в много известно девическо училище в Йоркшир свещеникът изпълнява една от най-тържествените церемони на Англиканската църква - прогонване на духове.

Полтъргайст - Гневът на полтъргайста

Гневът на полтъргайста

23.02.2012143758

Полтъргайстът често представлява душа на покойник, който е бил убит и търси възмездие и често излива гнева си върху момичета и жени. Истински истории за духове.

В Съновник.бг на тази страница ще попаднеш на най-новите материали и статии за Полтъргайст. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Полтъргайст. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Полтъргайст. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Полтъргайст. Полтъргайст, съвети и отзиви.