Палав полтъргайст тормози гостите на хотел в Тексас

Палав полтъргайст тормози гостите на хотел в Тексас

Палав полтъргайст тормози гостите на хотел в град Харлинген, щата Тексас. Когато някой отседне в стаята, където се намира духът, той му спретва зловещо шоу, от което всеки би настръхнал.

1

Полтъргайст

Полтъргайст - Актуални текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Полтъргайст. Нашите статии за Полтъргайст от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Полтъргайст.
Полтъргайст - Полтъргайст раздвижи носилка в аржентинска болница

Полтъргайст раздвижи носилка в аржентинска болница

19.03.20170798

Необичайно явление бе забелязан в една от болниците на аржентинския град Росарио. Камера за наблюдение е записала как невидима сила движи оставена навън носилка и дори я преобръща.

Полтъргайст - Полтъргайст тормози ученици и учители от руско школо

Полтъргайст тормози ученици и учители от руско школо

25.11.20160522

Когато учениците споделили на своите преподаватели на премеждията си с полтъргайста, те в началото изобщо не им вярвали. Много скоро обаче сами се убедили в неговото присъствие.

Полтъргайст - Ловци на духове заснеха известен британски призрак

Ловци на духове заснеха известен британски призрак

07.10.20160907

Британски ловци на духове твърдят, че са успели да заснемат полтъргайст, обитаващ стара къща в Обединеното кралство.

Полтъргайст - Мистериозна зла сила изтормози руско семейство

Мистериозна зла сила изтормози руско семейство

02.10.20160762

Обитателите на дома са станали свидетели на такива шокиращи феномени, за каквито досега са чували само от филми и книги.

Полтъргайст - Полтъргайст разхвърля игли в дома на семейство

Полтъргайст разхвърля игли в дома на семейство

01.10.20160320

Полтъргайст вилнее в дома на семейство от Нижни Новгород, Русия. Причудливото съзнание до такава степен е взело страха на хората, че те са готови на всички, за да го изгонят от дома си.

Полтъргайст - Полтъргайст вилня в склад. Изкара акъла на работниците

Полтъргайст вилня в склад. Изкара акъла на работниците

19.08.20160707

Откакто технологиите напреднаха и все повече магазини и складове започнаха да инсталират охранителни камери, случаите на заснети полтъргайсти зачестиха.

Полтъргайст - Полтъргайст изтормози шотландско семейство

Полтъргайст изтормози шотландско семейство

18.08.20160527

Истински ужас изживя семейство от област Южен Ланаркшър, Шотландия, заради пакостлив полтъргайст. Мистичният злосторник буквално докарал до лудост майка и син.

Полтъргайст - Първият български полтъргайст Кики се завърна

Първият български полтъргайст Кики се завърна

23.08.201505015

Немирният дух Кики, който подлуди в началото на 90-те години на ХХ век цяла България, се завърна. За завръщането на Кики съобщи неговата стара познайница Даниела, която вече е 37-годишна.

Полтъргайст - Семейство от Асеновград живее от 20 години с полтъргайст

Семейство от Асеновград живее от 20 години с полтъргайст

07.09.201404108

Член на семейството дори успял да направи любителски клип на паранормалния обитател на дома. Момчето чуло странен шум, престорило се на заспало и оставило камерата на телефона си включена.

Полтъргайст - Полтъргайст в девическо училище в Англия

Полтъргайст в девическо училище в Англия

15.08.201205469

През есента на 1990 г. в много известно девическо училище в Йоркшир свещеникът изпълнява една от най-тържествените церемони на Англиканската църква - прогонване на духове.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...