Как да разпознавате времето по животните според народните поверия

Как да разпознавате времето по животните според народните поверия

0

Ако привечер забележите, че овцете изглеждат прекалено безгрижни и скачат радостно по тревата, очаквайте следващия ден да е прекрасен

1

Познаване на времето

Познаване на времето - Актуални заглавия и статии. Мистика, загадки и всичко свързано с Познаване на времето. Любопитни статии за Познаване на времето от древността до днес. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални събития и Познаване на времето.
Познаване на времето - Народни поверия за люта зима

Народни поверия за люта зима

04.09.201304198

Наскоро кестените във Варна разцъфнаха за втори път тази година. Това според народните вярвания е знак, че идващата зима ще бъде необичайно студена.

Познаване на времето - Предвещания за времето по облаците и мъглата

Предвещания за времето по облаците и мъглата

11.03.201301120

По облаците и мъглата може да се предсказва времето. Ако сутрин над водата има мъгла, времето през деня ще е хубаво. Ако мъглата се вдига от водата нагоре, очаква се дъжд и буря.

Познаване на времето - Предвещания по времето за плодородие

Предвещания по времето за плодородие

05.02.20130817

По времето може да се предскаже дали реколтата ще е богата или точно обратното. От това векове наред от това са се възползвали хората, които са обработвали земята, защото от това е зависела прехраната им.

Познаване на времето - Предвещания за времето по въздуха и вятъра

Предвещания за времето по въздуха и вятъра

04.02.201301427

По въздуха и вятъра може да се предвещава какво ще бъде времето. При вятър в следобедните часове се очаква рязко влошаване на времето на другия ден.

Познаване на времето - Как се познава времето по небето

Как се познава времето по небето

24.11.201212082

Ако в небето виждате купести облаци, които приемат най-чудновати форми, можете да сте спокойни – в скоро време времето няма да се промени към лошо.

На текущата подстраница ще попаднеш на подбрани любопитни теми и статии за Познаване на времето. Нашият екип се стреми да публикува редовно различни материали относно Познаване на времето. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Познаване на времето. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Познаване на времето. Познаване на времето, идеи и отзиви.