Кое стихийно бедствие си ти според зодиакалния знак

Кое стихийно бедствие си ти според зодиакалния знак

В зависимост от зодията гневът на един човек може точно да се сравни с определено стихийно бедствие. Дали подпалвате атмосферата около себе си, или от отнасяте всичко като ураган, може да проверите според вашата зодия.

1

Пожар

Пожар - Актуални теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко за Пожар. Нашите статии за Пожар от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Пожар.
Пожар - Ангел хранител спаси семейство от пожар

Ангел хранител спаси семейство от пожар

30.10.201601514

Американка от Айдахо, САЩ, заяви, че ангел е спасил неин имот при пожар и дори публикува снимка на предполагаемия си свръхестествен закрилник.

Пожар - Значение на сънищата в Хиндуизма

Значение на сънищата в Хиндуизма

13.05.201404454

Според Хиндуизма, сънищата ни са нещо повече от обикновени визуални картини, които подсъзнанието ни рисува, те са индикация на нашето минало, настояще и бъдеще.

Пожар - Странни съвпадения през вековете

Странни съвпадения през вековете

20.01.201108877

През вековете се случват странни съвпадения. На едно и също място потъвали кораби и се спасявал само по един човек, при това с едно и също име и фамилия. Марчело Мастрояни пял за пожар в дома си.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...