Кое стихийно бедствие си ти според зодиакалния знак

Кое стихийно бедствие си ти според зодиакалния знак

0

В зависимост от зодията гневът на един човек може точно да се сравни с определено стихийно бедствие. Дали подпалвате атмосферата около себе си, или от отнасяте всичко като ураган, може да проверите според вашата зодия.

1

Пожар

Пожар - Актуални теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко за Пожар. Нашите статии за Пожар от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Пожар.
Пожар - Ангел хранител спаси семейство от пожар

Ангел хранител спаси семейство от пожар

30.10.201601466

Американка от Айдахо, САЩ, заяви, че ангел е спасил неин имот при пожар и дори публикува снимка на предполагаемия си свръхестествен закрилник.

Пожар - Значение на сънищата в Хиндуизма

Значение на сънищата в Хиндуизма

13.05.201404431

Според Хиндуизма, сънищата ни са нещо повече от обикновени визуални картини, които подсъзнанието ни рисува, те са индикация на нашето минало, настояще и бъдеще.

Пожар - Странни съвпадения през вековете

Странни съвпадения през вековете

20.01.201118848

През вековете се случват странни съвпадения. На едно и също място потъвали кораби и се спасявал само по един човек, при това с едно и също име и фамилия. Марчело Мастрояни пял за пожар в дома си.

В актуалната страница ще се натъкнеш на избрани материали и статии за Пожар. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Пожар. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Пожар. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Пожар. Пожар, съвети и отзиви.