Най-красивото обяснение в любов

Най-красивото обяснение в любов

0

Едни от най-красивите редове, посветени на любовта, са написани от поета Пейо Яворов в писмо към неговата любима Мина. Тези думи са оцелели до днес, за да демонстрират силата на най-великото чувство.

1

Поети

Поети - Последните текстове и статии. Мистика, загадки и всичко свързано с Поети. Нашите статии за Поети от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Поети.
Поети - Мъдрите сентенции на френските поети за живота и любовта

Мъдрите сентенции на френските поети за живота и любовта

27.11.20160510

Френската поезия е запечатала едни от най-красивите стихове и ако искате да прочетете силни метафори относно живота и любовта, непременно трябва да прочете поезията на Артюр Рембо, Шарл Бодлер и Пол Верлен.

Поети - Незабравимите сентенции на Пабло Неруда

Незабравимите сентенции на Пабло Неруда

08.06.20160463

Най-известният чилийски поет Пaбло Неруда получава Нобелова награда за литература през 1971 година, но освен с поезията си, той е известен и с безсмъртните си фрази.

Поети - Чужди гласове диктували творбите на великите писатели

Чужди гласове диктували творбите на великите писатели

28.09.200922627

Същестуват исторически доказателства, че велики писатели, лекари, математици и ходужници са творили своите произведения под дуктовката на чужди гласове свише.

На тази подстраница ще се натъкнеш на подбрани любопитни теми и публикации за Поети. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Поети. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Поети. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Поети. Поети, съвети и класации.