Мистериозен тунел пресича България

Мистериозен тунел пресича България

34

Доцент Ангел Калинов, който от години оглавява катедрата по генетика към ВСИ – Пловдив, твърди че таен подземен тунел прекосява цяла България.

1

Подземни тунели

Подземни тунели - Новите текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко касещо Подземни тунели. Нашите статии за Подземни тунели от Средновековието до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Подземни тунели.
Подземни тунели - Парижките катакомби

Парижките катакомби

16.11.201222146

Тези катакомби или костници са имали съвсем различно предназначение - тунелите представляват подземни кариери, от които са се добивали различни материали.

Подземни тунели - Тунели под земята - пътища към чужди цивилизации?

Тунели под земята - пътища към чужди цивилизации?

04.01.2011615117

Под земята има огромна система от подземни тунели. Според някои изследователи те може да се обитават от древни цивилизации. Според други тунелите се ползват за отбрана от правителствата.

На текущата подстраница ще намериш избрани теми и статии на тема Подземни тунели. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Подземни тунели. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Подземни тунели. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Подземни тунели. Подземни тунели, снимки и мнения.