Легенда за трагичната съдба на лястовицата

Легенда за трагичната съдба на лястовицата

0

Според едно народно предание преди много години лястовичката всъщност била красива и срамежлива девойка. Заради нещастието, което я сполетяло обаче, тя се преобразила в птица.

1

Поверия за лястовици

Поверия за лястовици - Най-новите заглавия и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Поверия за лястовици. Любопитни статии за Поверия за лястовици от древността до наше време. Феномени, исторически факти, паранормални явления и Поверия за лястовици.
Поверия за лястовици - Пазете се от беди, ако лястовица влезе в дома ви!

Пазете се от беди, ако лястовица влезе в дома ви!

08.03.201606467

Ако в дома ви се удари лястовичка, трябва да преосмислите пътя, по който сте тръгнали и да си изясните какво всъщност искате.

На тази подстраница ще намериш най-новите материали и статии за Поверия за лястовици. Екипът на Съновник.бг се старае да добавя редовно любопитни текстове относно Поверия за лястовици. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Поверия за лястовици. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Поверия за лястовици. Поверия за лястовици, идеи и потребителски оценки.