Велика събота е!

Велика събота е!

0

На Велика събота в полунощ водещият службата свещеник трикратно възвестява възкресението на Христос с възгласа Христос воскресе.

1

Плащеница

Плащеница - Последните текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко относно Плащеница. Нашите статии за Плащеница от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Плащеница.
Плащеница - Разпети Петък е!

Разпети Петък е!

14.04.201796610

Днес, на Разпети петък, човечеството е осъдило Бога на смърт. Адът днес се е вселил в човека и е осмял Бога. В църквите се излага Плащеницата, с която е било завито мъртвото тяло на Исус Христос.

Плащеница - Невидими не по своя воля

Невидими не по своя воля

18.09.201075923

Съществуват удивителни разкази за хора, които внезапно и необяснимо стават абсолютно невидими - в своите домове, по време на празненства и дори в оживени магазини.

Плащеница - Професор фалшифицира Торинската плащеница

Професор фалшифицира Торинската плащеница

08.10.20090986

Професор от Италия създаде фалшификат на Торинската плащеница с методи и технологии от Средновековието. Така той постави под съмнение истинността на смятаната за оригинал плащеница.

Плащеница - Авалон и легендата за завръщането на крал Артур (част трета)

Авалон и легендата за завръщането на крал Артур (част трета)

14.12.200803827

Вероятна е хипотезата, че кръстът е изработен от монасите през 1190 г. и представлява част от голямата мистификация, създадена около образа на крал Артур.

На текущата страница ще откриеш най-новите любопитни теми и публикации за Плащеница. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Плащеница. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Плащеница. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Плащеница. Плащеница, съвети и класации.