Съдбоносно знамение – иконите в Русия заплакаха

Съдбоносно знамение – иконите в Русия заплакаха

7

От няколко дни в руските храмове масово заплакаха икони. Подобно знамение не се е случвало от 1917 година, когато избухна Великата октомврийска революция.

1

Плачещи икони

Плачещи икони - Новите текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Плачещи икони. Материали за Плачещи икони от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Плачещи икони.
Плачещи икони - Иконата на Пресвета Богородица Троеручица заплака

Иконата на Пресвета Богородица Троеручица заплака

06.12.201315064

Очевидци разказват, че една от трите най-големи и силни икони - Троянската чудотворна икона Пресвета Богородица Троеручица, започнала да рони сълзи тези дни.

Плачещи икони - Икона на Свети Николай ридае за Лех Качински

Икона на Свети Николай ридае за Лех Качински

17.04.201002849

В деня на катастрофата на ТУ-154 край Смоленск, в коята загина президентът на Полша Лех Качински, проплака икона на Свети Николай в частен музей в Киев.

На текущата страница ще откриеш най-новите материали и статии относно Плачещи икони. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Плачещи икони. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Плачещи икони. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Плачещи икони. Плачещи икони, снимки и мнения.