Съдбоносно знамение – иконите в Русия заплакаха

Съдбоносно знамение – иконите в Русия заплакаха

7

От няколко дни в руските храмове масово заплакаха икони. Подобно знамение не се е случвало от 1917 година, когато избухна Великата октомврийска революция.

1

Плачещи икони

Плачещи икони - Новите текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Плачещи икони. Материали за Плачещи икони от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Плачещи икони.
Плачещи икони - Иконата на Пресвета Богородица Троеручица заплака

Иконата на Пресвета Богородица Троеручица заплака

06.12.201315120

Очевидци разказват, че една от трите най-големи и силни икони - Троянската чудотворна икона Пресвета Богородица Троеручица, започнала да рони сълзи тези дни.

Плачещи икони - Икона на Свети Николай ридае за Лех Качински

Икона на Свети Николай ридае за Лех Качински

17.04.201002858

В деня на катастрофата на ТУ-154 край Смоленск, в коята загина президентът на Полша Лех Качински, проплака икона на Свети Николай в частен музей в Киев.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...