Откриха най-големия монумент, строен на Земята

Откриха най-големия монумент, строен на Земята

0

Край град Пуебла в южномексиканския щат със същото име се издига величествен хълм, на чийто връх е построена малката църква Света Инглесия. Районът е живописен и изпълнен с история. В подножието на хълма лежат руините на един от най-големите градове

1

Пирамиди

Пирамиди - Актуални теми и статии. Мистерии, загадки и всичко касещо Пирамиди. Материали за Пирамиди от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Пирамиди.

Популярни

Пирамиди - Откриха най-древната пирамида в света

Откриха най-древната пирамида в света

19.08.20160360

Най-древната пирамида в света бе открита от група руски учени в отдалечена провинция на Казахстан. Находката разбуни световната научна общност. Оказа се, че това е първата подобна конструкция, намирана в Централна Азия.

Пирамиди - Разберете повече за характера си с теста на пирамидата

Разберете повече за характера си с теста на пирамидата

09.07.20160884

С един лесен тест, изпитващ вашето въображение и първосигнални реакции, може да разберете повече за собствения си характер и то за нула време. Нужни са ви само лист и химикал.

Пирамиди - Гигантска пирамида на дъното на Океана изпраща сигнали на извънземни

Гигантска пирамида на дъното на Океана изпраща сигнали на извънземни

08.07.20160626

Дълбоко под сините води на Тихия океан група изследователи твърдят, че са открили огромна и перфектно оформена пирамида. Те използвали образи, които могат да бъдат видени дори и в Гугъл Ърт.

Пирамиди - Тайна камера се криела в египетската пирамида на Снофру

Тайна камера се криела в египетската пирамида на Снофру

09.06.20160471

При разкопки на френски археолози в египетската пирамида Снофру е намерена тайна камера. Тя е открита в една от кухините на пирамидата чрез използването на т. нар. мюонен скенер.

Пирамиди - Невероятни палави факти от Древен Египет

Невероятни палави факти от Древен Египет

22.05.20160604

Древен Египет продължава да ни удивлява с невероятните си традиции и обичаи и до днес. Многовековната държава, разположена в Североизточна Африка по долното течение на река Нил, е имала едни от най-интересните секс обичаи.

Пирамиди - Стъклени пирамиди лежат на дъното на Бермудския триъгълник

Стъклени пирамиди лежат на дъното на Бермудския триъгълник

26.12.201505781

Бермудският триъгълник продължава за смайва учените и упорито за крие тайните си. Едно от последните смайващи открития на учените е, че на дъното на т. нар. Бермудски триъгълник се намират две гигантски подводни пирамиди.

Пирамиди - Древни пирамиди открити в Антарктика

Древни пирамиди открити в Антарктика

09.03.201513028

Три древни пирамиди са били намерени в Антарктика. Откритието е дело на екип от американски и европейски учени, които проучвали ландшафта на континента.

Пирамиди - Построяването на пирамидите е разгадано

Построяването на пирамидите е разгадано

27.09.20142120824

Гигантските каменни блокове не са носени на ръце от хиляди работници или от някаква магическа или извънземна сила, както предполагат някои.

Пирамиди - Изгубените китайски пирамиди

Изгубените китайски пирамиди

31.03.201438388

Дълбоко във вътрешността на Китай, в близост до древната столицата Ксиян се намират поредица от пирамидални могили почти неизвестни извън страната.

Пирамиди - Заснеха пирамиди, които изпращат лъчи към Космоса

Заснеха пирамиди, които изпращат лъчи към Космоса

02.02.201438179

Последните снимки на пирамиди в Египет, Китай и Мексико успяха да паникьосат научните среди. На изображенията се вижда как върховете на пирамидите изпращат лъчи към Космоса.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Пирамиди, загадки и мистерии. Когато се заговори за пирамиди, повечето хора правят асоциация с египетските пирамиди, но има и други не по-малко величествени пирамиди. В настоящият портал ще намерите информация за египетските пирамиди, пирамидите в мексико на маите, водната пирамида и техните загадки. Кой е построил великата пирамида и какво е значението и? Пирамидите са единствените отцелели доказателства за изчезнали цивилизации. Земни и скални пирамиди.