6 779 Статии,9 533 Сънища,5 422 Истории
Стъклени пирамиди лежат на дъното на Бермудския триъгълник

Стъклени пирамиди лежат на дъното на Бермудския триъгълник

0

Бермудският триъгълник продължава за смайва учените и упорито за крие тайните си. Едно от последните смайващи открития на учените е, че на дъното на т. нар. Бермудски триъгълник се намират две гигантски подводни пирамиди.

1

Пирамиди

Пирамиди - Актуални теми и статии. Мистерии, загадки и всичко касещо Пирамиди. Материали за Пирамиди от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Пирамиди.

Популярни

Пирамиди - Древни пирамиди открити в Антарктика

Древни пирамиди открити в Антарктика

09.03.201512807

Три древни пирамиди са били намерени в Антарктика. Откритието е дело на екип от американски и европейски учени, които проучвали ландшафта на континента.

Пирамиди - Построяването на пирамидите е разгадано

Построяването на пирамидите е разгадано

27.09.20141916261

Гигантските каменни блокове не са носени на ръце от хиляди работници или от някаква магическа или извънземна сила, както предполагат някои.

Пирамиди - Изгубените китайски пирамиди

Изгубените китайски пирамиди

31.03.201438198

Дълбоко във вътрешността на Китай, в близост до древната столицата Ксиян се намират поредица от пирамидални могили почти неизвестни извън страната.

Пирамиди - Заснеха пирамиди, които изпращат лъчи към Космоса

Заснеха пирамиди, които изпращат лъчи към Космоса

02.02.201438087

Последните снимки на пирамиди в Египет, Китай и Мексико успяха да паникьосат научните среди. На изображенията се вижда как върховете на пирамидите изпращат лъчи към Космоса.

Пирамиди - Хеопсовата пирамида е гигантска електроцентрала

Хеопсовата пирамида е гигантска електроцентрала

30.05.20132124682

Хеопсовата пирамида е гигантска електроцентрала. Монолитното каменно здание не е нищо повече от прикритие, защитна стена, която да не допусне невежи и вандали до тайните на вътрешната пирамида.

Пирамиди - Пирамидите и тяхната лечебна сила

Пирамидите и тяхната лечебна сила

15.05.201324880

За уникалните лечебни свойства на пирамидите са знаели египетските жреци, които са карали фараоните да преспиват по няколко денонощия в стаята на Царете по време на болести или депресия.

Пирамиди - Откриха древна пирамида на дъното на библейско езеро

Откриха древна пирамида на дъното на библейско езеро

12.04.201317713

Тайнствена древна пирамида е открита на дъното на най-голямото сладководно езеро на територията на Израел. Галилейското езеро, известно още като галилейско море или Ям Кинерет, лежи на древен кръстопът.

Пирамиди - Откриха 35 пирамиди в Судан

Откриха 35 пирамиди в Судан

13.02.201303121

При разкопки, продължили повече от три години, международен екип от учени откри голям брой малки пирамиди, както и много на брой скални гробове в областта Седеинга (Sedeinga), днешен Судан.

Пирамиди - Древната пирамида на Слънцето

Древната пирамида на Слънцето

18.12.201205894

Пирамидата на Слънцето се намира в древния град Теотиуакан. Тя е третата по големина пирамида в света и съответно е най-голямата в Теотиуакан.

Пирамиди - Тайната на лечението с пирамиди

Тайната на лечението с пирамиди

07.12.2012810987

Лечението с пирамиди започва да придобива голяма популярност. Лечебните действия на пирамидите се наблюдават в много варианти. Пирамиди се използват дори за лечение на болести като рак и хепатит.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Пирамиди, загадки и мистерии. Когато се заговори за пирамиди, повечето хора правят асоциация с египетските пирамиди, но има и други не по-малко величествени пирамиди. В настоящият портал ще намерите информация за египетските пирамиди, пирамидите в мексико на маите, водната пирамида и техните загадки. Кой е построил великата пирамида и какво е значението и? Пирамидите са единствените отцелели доказателства за изчезнали цивилизации. Земни и скални пирамиди.