Пингвин-робот заживя с истински пингвини

Пингвин-робот заживя с истински пингвини

0

За човешкото окото е пределно ясно, че това е симпатичен и пухкав робот, но изглежда пингвините приемат машинката като новия член на ятото.

1

Пингвини

Пингвини - Новите заглавия и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Пингвини. Любопитни статии за Пингвини от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Пингвини.
Пингвини - Драма между гейпингвини завърши с хепиенд

Драма между гейпингвини завърши с хепиенд

16.05.201401539

Същинска гейдрама се разигра между пингвините от зоопарка в Кент. За щастие обаче всичко завърши повече от благополучно, а на бял свят се появи и ново пингвинче

Пингвини - Пингвин гей доказа: Хомосексуализмът е лечим!

Пингвин гей доказа: Хомосексуализмът е лечим!

19.07.2013103402

Пингвини, почитатели на еднополовата любов, доказаха, че има лекарство срещу хомосексуализъм. Пингвин изостави своя партньор заради женска. Какво може да откаже индивидите от еднополовата любов?

Пингвини - Защо не летят пингвините

Защо не летят пингвините

23.05.201302115

Някога много, много отдавна пингвините, подобно на всички останали птици, са можели да летят. После са започнали да прекаляват с рибата след 18:30 часа.

Пингвини - Интересни факти за Антарктида

Интересни факти за Антарктида

16.11.201106998

Фрагменти от метеорити, паднали от Марс, са сред най-ценните и неочаквани открития на Антарктида. Антарктида е единственото място в света, където можете да срещнете императорски пингвини.

Пингвини - Учете се на любов от животните

Учете се на любов от животните

11.11.201113861

Бъдете общителни като пингвините, за да откриете човека на живота си. Бъдете умерени в емоциите си като пеперудите и настоятелни като таралежа.

Пингвини - Как се топлят пингвините

Как се топлят пингвините

02.08.201101440

В условията на антарктическата зима пингвините оцеляват, като постоянно се местят в огромните тълпи и по този начин се топлят. Те се движат както звуковите вълни в течност.

Пингвини - Откриха гигантски праисторически пингвин

Откриха гигантски праисторически пингвин

24.11.201007316

Учени откриха вкаменелости от праисторически пингвин, който е бил висок 1. 50 метра и е бил с кафяви и червени шарки, за разлика от съвременните пингвини. Те са станали черно-бели неотдавна.

На тази подстраница ще намериш най-новите теми и статии относно Пингвини. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Пингвини. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Пингвини. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Пингвини. Пингвини, снимки и мнения.