Чудо! Кърджалийска пещера подмлади руснак с 10 г.

Чудо! Кърджалийска пещера подмлади руснак с 10 г.

4

Руският монах Владимир Овсянников твърди, че пещерата Утробата, която се намира на 20 километра от Кърджали, го е подмладила с 10 години заради фокусираните енергии на земята в района.

1

Пещера

Пещера - Актуални заглавия и публикации. Мистерии, загадки и всичко относно Пещера. Нашите статии за Пещера от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Пещера.
Пещера - Сънища за пропасти и наводнение

Сънища за пропасти и наводнение

18.06.201404197

Ако сънувате наводнение, това е знак, че животът ви ще тръгне в по-добра посока и ще се радвате на много успехи. Ако в съня си сте в пещера, значи имате нужда от любовта на близките си.

Пещера - Древната пирамида на Слънцето

Древната пирамида на Слънцето

18.12.201206449

Пирамидата на Слънцето се намира в древния град Теотиуакан. Тя е третата по големина пирамида в света и съответно е най-голямата в Теотиуакан.

Пещера - Откриха най-старата обувка - на 5000 години

Откриха най-старата обувка - на 5000 години

12.06.201075603

На колко години мислите, че може да е най-старата обувка в света? Оказа се, че на 5500! Археолози откриха находката в пещера в Армения. Мокасинът е направен от кожа.

Пещера - Циклопите - еднооките великани

Циклопите - еднооките великани

14.11.200906678

Циклопите са великани от гръцката митология. Циклопите са се хранели с хора и са били добри ковачи. Находка в пещера в Тексас доказва съществуването на исполините.

Пещера - Още една от загадките на Маите е разкрита

Още една от загадките на Маите е разкрита

04.02.200908103

Древните маи, населяващи Мексико и Централна Америка, са използвали необичайно устойчив пигмент от син цвят за украсяване на скулптури, посуда и при създаването на фрески.

На текущата подстраница ще попаднеш на избрани материали и статии за Пещера. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Пещера. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Пещера. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Пещера. Пещера, съвети и отзиви.