Легендата за благодатния огън и чудото на Великден

Легендата за благодатния огън и чудото на Великден

Но денят, в който отбелязваме възкресението на Спасителя, няма да бъде възможен, без благодатният огън, който озарява домовете на вярващите.

1

Пасха

Пасха - Най-новите текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Пасха. Материали за Пасха от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Пасха.
Пасха - Гигантските скулптури на остров Пасха

Гигантските скулптури на остров Пасха

13.05.201014835

Остров Пасха (Рапа-Нуи) е едно от най-уединените обитаеми места в света. Цялата му история е забулена в тайни. Каммените скулптури на остров Пасха остават загадка и до днес.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...