6 546 Статии,9 533 Сънища,5 381 Истории
Повечето призраци са били мъже приживе!

Повечето призраци са били мъже приживе!

0

Проучване на паранормалното, което е направено от уважавания професор по парапсихология в Държавния университет на Рейкявик, Исландия – д-р Ерлендър Харалдсън, твърди, че в голямата си част призраците са били мъже приживе

1

Паранормални Явления

Паранормални Явления - Новите теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Паранормални Явления. Нашите статии за Паранормални Явления от древността до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Паранормални Явления.

Популярни

Паранормални Явления - Първият български полтъргайст Кики се завърна

Първият български полтъргайст Кики се завърна

23.08.201502291

Немирният дух Кики, който подлуди в началото на 90-те години на ХХ век цяла България, се завърна. За завръщането на Кики съобщи неговата стара познайница Даниела, която вече е 37-годишна.

Паранормални Явления - Случаят Стивънвил

Случаят Стивънвил

31.10.201414416

Всичко започнало на 8-ми януари, 2008 година. Нищо през този обикновен ден не подсказвало на жителите на американското градче, че от днес нататък животът им ще се промени завинаги.

Паранормални Явления - Зловещи мистерии от цял свят

Зловещи мистерии от цял свят

30.10.201436664

Зловещата история за холандския кораб Оранг Медан датира от 1947 година. Два американски кораба получили шокиращо съобщение, докато се намирали близо до крайбрежието на Малайзия.

Паранормални Явления - Все повече вярваме в духове и свръхестественото

Все повече вярваме в духове и свръхестественото

17.10.201473195

През изминалите 30 дни е имало 735 000 туита, в които се е съдържал изразът обитаван от духове и един милион споменавания на думата призрак. В САЩ пък е регистрирано високо търсене на тези думи в Гугъл.

Паранормални Явления - Камера случайно засне призрак на улицата

Камера случайно засне призрак на улицата

12.10.201425420

Загадъчно явление развълнува жителите на американския град Ню Орлиънс, както и любителите на страховитите истории от цял свят.

Паранормални Явления - Жена се сдоби с предмет в тялото след среща с НЛО

Жена се сдоби с предмет в тялото след среща с НЛО

21.09.201432826

По думите на учените през деведесетте години има поне още два случая на хора, придобили подобна пластинка след среща с представители на извънземна цивилизация.

Паранормални Явления - Извънземни трепят уфолози по списък

Извънземни трепят уфолози по списък

16.09.201424669

Някои биха си казали, че това е просто съвпадение. Но ако не е случайност, как бихме могли да обясним всички тези инциденти.

Паранормални Явления - Семейство от Асеновград живее от 20 години с полтъргайст

Семейство от Асеновград живее от 20 години с полтъргайст

07.09.201443613

Член на семейството дори успял да направи любителски клип на паранормалния обитател на дома. Момчето чуло странен шум, престорило се на заспало и оставило камерата на телефона си включена.

Паранормални Явления - Призрак се появи по време на мач в Боливия

Призрак се появи по време на мач в Боливия

25.04.201443871

Интересен се оказва фактът, че нито феновете на отборите, нито охраната реагира по някакъв начин на търчащата сянка. Нещо повече, оказва се, че никой от присъстващите не е забелязал тайнствения запалянко.

Паранормални Явления - Хрономиражите – снимки на миналото

Хрономиражите – снимки на миналото

21.03.201432142

Според специалистите по паранормалин явления, когато хората виждат миражи и събития, които отразяват друго време – минало или бъдеще, става дума за хрономиражи.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

В Съновник.бг на тази подстраница ще намериш най-новите любопитни теми и статии за Паранормални Явления. Редакторският ни екип се старае да добавя често разнородни материали на тема Паранормални Явления. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Паранормални Явления. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Паранормални Явления. Паранормални Явления, съвети и мнения.