Заразите, които уж идват от Космоса

Заразите, които уж идват от Космоса

В последните години става все по-популярна теорията, че семената на живота може да са донесени на Земята от връхлетели върху нея метеори. Името на тази теория е панспермия и ако е истина, тя може да отговори на много въпроси. . .

1

Пандемии

Пандемии - Последните теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Пандемии. Материали за Пандемии от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Пандемии.
Пандемии - Най-смъртоносните болести в човешката история

Най-смъртоносните болести в човешката история

03.06.201602271

Колкото и кръвожадно същество да е човекът и каквито и войни да е водил срещу себеподобните си, най-големият палач на човешката раса са смъртоносните болести.

Пандемии - Най-пагубните епидемии в историята

Най-пагубните епидемии в историята

21.10.201205472

Различни епидемии са взимали своите жертви още от древни времена. Болест, която днес смятаме за не толкова сериозна, в миналото се оказва пагубна за десетки хиляди, дори милиони животи.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...