Заразите, които уж идват от Космоса

Заразите, които уж идват от Космоса

0

В последните години става все по-популярна теорията, че семената на живота може да са донесени на Земята от връхлетели върху нея метеори. Името на тази теория е панспермия и ако е истина, тя може да отговори на много въпроси. . .

1

Пандемии

Пандемии - Последните теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Пандемии. Материали за Пандемии от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Пандемии.
Пандемии - Най-смъртоносните болести в човешката история

Най-смъртоносните болести в човешката история

03.06.201602148

Колкото и кръвожадно същество да е човекът и каквито и войни да е водил срещу себеподобните си, най-големият палач на човешката раса са смъртоносните болести.

Пандемии - Най-пагубните епидемии в историята

Най-пагубните епидемии в историята

21.10.201245345

Различни епидемии са взимали своите жертви още от древни времена. Болест, която днес смятаме за не толкова сериозна, в миналото се оказва пагубна за десетки хиляди, дори милиони животи.

На тази подстраница ще попаднеш на последните любопитни теми и публикации на тема Пандемии. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Пандемии. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Пандемии. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Пандемии. Пандемии, идеи и класации.