Характер според формата на очите

Характер според формата на очите

1

Първостепенно значение за правилното определяне на един човек несъмнено има формата на очите и веждите. Очите носят информация за характера, мислите, настроението и отношението към околните.

1

Очи

Очи - Новите теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко относно Очи. Нашите статии за Очи от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Очи.

Популярни

Очи - Факти за хората със сиви очи

Факти за хората със сиви очи

29.10.201501089

Сивите очи са едни от по-рядко срещаните в природата и същевременно едни от най-магнетичните. Хората със сиви очи са чувствени личности, които сякаш живеят в своя собствена реалност.

Очи - Босненска баба лекува очите с облизване

Босненска баба лекува очите с облизване

09.10.201421264

77-годишната баба Хава от босненското село Църнево твърди, че може да излекува всякакви очни проблеми, само като оближе очите на пациентите си.

Очи - Триоко теле-Бог се роди в Индия

Триоко теле-Бог се роди в Индия

19.09.201441811

Теленце с три очи се появи на бял свят в Индия и предизвиква невероятна еуфория сред местните жители. Животното, което се е родило преди две седмици, е прието за духовен водач и се почита като същински Бог.

Очи - Цветът на очите ни показва подходящата половинка

Цветът на очите ни показва подходящата половинка

16.02.2014913571

Твърди се, че мъжете със сини очи са големи експериментатори и авантюристи.

Очи - Талантът личи по цвета на очите

Талантът личи по цвета на очите

28.10.20132032790

Според американски учени талантите на хората могат да се познаят само по цвета на очите им. Учените са установили, че хората със сини очи са по-талантливи от хората с кафяви или черни очи.

Очи - Характер според цвета на очите

Характер според цвета на очите

11.02.20131924374

Хората с тъмни очи са много енергични. В тях бушуват страст и енергия. Хората със светлосини очи са романтични натури, много чувствителни. Хората със сиво-сини очи твърдо отстояват интересите си.

Очи - Характер според частите на лицето

Характер според частите на лицето

22.01.201309148

Големината на челото също говори за това какъв е човекът всъщност. Смята се, че хората с високо чело са по-любознателни от тези с ниско чело, освен това имат скрити таланти.

Очи - Защо цветът на очите се променя

Защо цветът на очите се променя

27.12.2012614288

Промяната на цвета на очите се наблюдава почти при всеки човек, като при някои е доста по- осезаема, отколкото при други. Лекарите обясняват, че се дължи на пигментацията на ириса, причинена от физиологичната възрастова промяна.

Очи - Знаците в ириса

Знаците в ириса

08.12.2012611392

Знаците в ириса са много показателни за здравословното състояние на човек. Тук ще разгледаме няколко случая на знаци в очите, техния изглед и състоянията, за които говорят.

Очи - Астрологическа диагноза според цвета на очите

Астрологическа диагноза според цвета на очите

15.11.2012411939

Сигурно сте чували фразата очите са прозорец към душата . Това твърдение е напълно вярно, защото се смята, че очите са най-наситеният с информация източник на сведения.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

На текущата страница ще се натъкнеш на последните теми и статии за Очи. Нашият екип се старае да публикува често разнородни материали на тема Очи. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Очи. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Очи. Очи, съвети и мнения.