Зловещи кадри! Турист засне 300-годишен труп да отваря очи

Зловещи кадри! Турист засне 300-годишен труп да отваря очи

0

Видео, от което могат да ви побият тръпки, е заснел турист, който е наблюдавал една от най-известните мумии на деца. Докато снимал 300-годишният труп на момичето, то внезапно отворило очи.

1

Очи

Очи - Новите теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко относно Очи. Нашите статии за Очи от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Очи.

Популярни

Очи - Хоровите очи защитават от злото и след смъртта

Хоровите очи защитават от злото и след смъртта

25.07.20160376

Окото на Хор е един от най-мощните талисмани, използвани в Древния Египет. Този могъщ талисман бил изключително разпространен сред всички прослойки на обществото през многото столетия, в които се развивала египетската цивилизация.

Очи - Характер според формата на очите

Характер според формата на очите

02.12.201515414

Първостепенно значение за правилното определяне на един човек несъмнено има формата на очите и веждите. Очите носят информация за характера, мислите, настроението и отношението към околните.

Очи - Факти за хората със сиви очи

Факти за хората със сиви очи

29.10.201501340

Сивите очи са едни от по-рядко срещаните в природата и същевременно едни от най-магнетичните. Хората със сиви очи са чувствени личности, които сякаш живеят в своя собствена реалност.

Очи - Босненска баба лекува очите с облизване

Босненска баба лекува очите с облизване

09.10.201421350

77-годишната баба Хава от босненското село Църнево твърди, че може да излекува всякакви очни проблеми, само като оближе очите на пациентите си.

Очи - Триоко теле-Бог се роди в Индия

Триоко теле-Бог се роди в Индия

19.09.201441862

Теленце с три очи се появи на бял свят в Индия и предизвиква невероятна еуфория сред местните жители. Животното, което се е родило преди две седмици, е прието за духовен водач и се почита като същински Бог.

Очи - Цветът на очите ни показва подходящата половинка

Цветът на очите ни показва подходящата половинка

16.02.2014914326

Твърди се, че мъжете със сини очи са големи експериментатори и авантюристи.

Очи - Талантът личи по цвета на очите

Талантът личи по цвета на очите

28.10.20132033291

Според американски учени талантите на хората могат да се познаят само по цвета на очите им. Учените са установили, че хората със сини очи са по-талантливи от хората с кафяви или черни очи.

Очи - Характер според цвета на очите

Характер според цвета на очите

11.02.20131926294

Хората с тъмни очи са много енергични. В тях бушуват страст и енергия. Хората със светлосини очи са романтични натури, много чувствителни. Хората със сиво-сини очи твърдо отстояват интересите си.

Очи - Характер според частите на лицето

Характер според частите на лицето

22.01.201309885

Големината на челото също говори за това какъв е човекът всъщност. Смята се, че хората с високо чело са по-любознателни от тези с ниско чело, освен това имат скрити таланти.

Очи - Защо цветът на очите се променя

Защо цветът на очите се променя

27.12.2012615350

Промяната на цвета на очите се наблюдава почти при всеки човек, като при някои е доста по- осезаема, отколкото при други. Лекарите обясняват, че се дължи на пигментацията на ириса, причинена от физиологичната възрастова промяна.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

На текущата страница ще се натъкнеш на последните теми и статии за Очи. Нашият екип се старае да публикува често разнородни материали на тема Очи. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Очи. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Очи. Очи, съвети и мнения.