Отровно вино с тайна билка убило Александър Македонски

Отровно вино с тайна билка убило Александър Македонски

0

Каква е причината за преждевременната смърт на легендарния пълководец Александър Македонски, е въпрос, над който учените разсъждават вече векове наред. Много са теориите защо създателят на една от най-големите империи в човешката история издъхва на 32 г.

1

Отрови

Отрови - Новите теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко касещо Отрови. Нашите статии за Отрови от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Отрови.
Отрови - Доказано! Тровят ни с токсични препарати от въздуха

Доказано! Тровят ни с токсични препарати от въздуха

07.09.201601332

НАСА призна – тровят ни с тежки метали и ваксини от въздуха. Литий се впръсква в земната йоносфера от 45 години, за да се помогне на хората с маниакална депресия и биполярно разстройство.

Отрови - Най-смъртоносните отрови на планетата

Най-смъртоносните отрови на планетата

23.05.201602249

Токсичните вещества на планетата са хиляди. Когато стане въпрос за отрови, най-често се сещаме за арсен, цианид и подобни. Това обаче съвсем не са най-токсичните вещества на Земята. Тук сме събрали петте истински смъртоносно-отровни вещества

Отрови - Талий – тихата отрова, която не оставя следа

Талий – тихата отрова, която не оставя следа

25.04.201505799

Неотдавна скандална история на убийство в старозагорското село Борилово показа, че и нашенци използват известната отрова талий, която според легендите е отнела живота на бележити исторически личности.

Отрови - Гибелните свойства на минералите

Гибелните свойства на минералите

02.09.201305354

Много от минералите, които можем да срещнем в природата, имат свойствата да лекуват и убиват. Хиляди истории разказват за пътешественици, които щом се докоснели до някои камък, изненадващо умирали.

На актуалната страница ще откриеш последните теми и статии за Отрови. Нашият екип се старае да публикува често разнородни материали на тема Отрови. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Отрови. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Отрови. Отрови, съвети и мнения.