Сънуване наяве или за контролирането на сънищата

Сънуване наяве или за контролирането на сънищата

1

37-годишната британка Каролин Каронел споделя, че се е срещнала с мъртвия си баща Хенри насън, след като се е научила как да контролира съня си, пише изданието Дейли мейл.

1

Осъзнато Сънуване

Осъзнато Сънуване - Последните заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко относно Осъзнато Сънуване. Любопитни статии за Осъзнато Сънуване от древността до днес. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Осъзнато Сънуване.
Осъзнато Сънуване - Как да контролираме сънищата си

Как да контролираме сънищата си

12.04.20141511503

Опитайте се да контролирате сънищата си, за да изпитате съвсем нови усещания по време на сън. Вижте някои неща, които ще ви помогнат с опитите.

Осъзнато Сънуване - Сънищата - послания от нашето подсъзнание

Сънищата - послания от нашето подсъзнание

08.05.2013410596

Учени от Харвард твърдят, че са установили, че когато човек изпадне в трудна ситуация, може да открие най-ефективните методи да излезе от нея по време на сън.

Осъзнато Сънуване - Осъзнатото сънуване и какво е то

Осъзнатото сънуване и какво е то

08.01.20131610876

Осъзнатото сънуване е състояние на съзнанието, по време на което човек спи и в същото време осъзнава, че спи.

В актуалната подстраница ще откриеш последните заглавия и публикации за Осъзнато Сънуване. Екипът на Съновник.бг се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Осъзнато Сънуване. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Осъзнато Сънуване. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Осъзнато Сънуване. Осъзнато Сънуване, съвети и класации.