Розовите тераси на езерото Ротомахана не са изгубени

Розовите тераси на езерото Ротомахана не са изгубени

0

Белите и розови тераси на новозеландското езеро Ротомахана, определяни като осмото чудо на света, не са изгубени, както досега се смяташе.

1

Осмо чудо на света

Осмо чудо на света - Последните текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко на тема Осмо чудо на света. Любопитни статии за Осмо чудо на света от вековете до днес. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Осмо чудо на света.
Осмо чудо на света - Кехлибарената стая - изчезналото руско съкровище

Кехлибарената стая - изчезналото руско съкровище

03.05.20160864

Кехлибарената стая е била смятана за едно от най-големите руски съкровища. Тя дори е била определяна като осмото чудо на света, затова мистериозното ѝ изчезване продължава да бъде една от най-големите загадки на съвремието.

Осмо чудо на света - Стоунхендж - 8то чудо на света

Стоунхендж - 8то чудо на света

17.04.201312956

Наричат Стоунхендж осмото чудо на света. Досега се смяташе, че комплексът от каменни блокове е служил за обсерватория. Вероятно комплексът е бил предназначен за изучаване на геометрията

В актуалната страница ще попаднеш на избрани теми и статии относно Осмо чудо на света. Нашият екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Осмо чудо на света. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Осмо чудо на света. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Осмо чудо на света. Осмо чудо на света, снимки и класации.