Розовите тераси на езерото Ротомахана не са изгубени

Розовите тераси на езерото Ротомахана не са изгубени

Белите и розови тераси на новозеландското езеро Ротомахана, определяни като осмото чудо на света, не са изгубени, както досега се смяташе.

1

Осмо чудо на света

Осмо чудо на света - Последните текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко на тема Осмо чудо на света. Любопитни статии за Осмо чудо на света от вековете до днес. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Осмо чудо на света.
Осмо чудо на света - Кехлибарената стая - изчезналото руско съкровище

Кехлибарената стая - изчезналото руско съкровище

03.05.20160893

Кехлибарената стая е била смятана за едно от най-големите руски съкровища. Тя дори е била определяна като осмото чудо на света, затова мистериозното ѝ изчезване продължава да бъде една от най-големите загадки на съвремието.

Осмо чудо на света - Стоунхендж - 8то чудо на света

Стоунхендж - 8то чудо на света

17.04.201302977

Наричат Стоунхендж осмото чудо на света. Досега се смяташе, че комплексът от каменни блокове е служил за обсерватория. Вероятно комплексът е бил предназначен за изучаване на геометрията

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...