Ужасяващите оръжия, забранени дори и при война

Ужасяващите оръжия, забранени дори и при война

Войната е нещо ужасяващо. Никой не може да каже до колко едни военни дейности са необходими или не, но изходът винаги е един – много човешки жертви и разбити семейства.

1

Оръжия

Оръжия - Актуални текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко на тема Оръжия. Материали за Оръжия от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Оръжия.
Оръжия - Най-голямата викингска брадва изникна в Дания

Най-голямата викингска брадва изникна в Дания

23.07.20160396

Най-голямата смъртоносна викингска брадва бе открита в Дания. Тя се е появила при в разкопан гроб на могъща двойка от 10-ти век.

Оръжия - Легендарните оръжия, оформили историята

Легендарните оръжия, оформили историята

12.06.20160667

Разказите, които са се превърнали в митове, винаги говорят за легендарни воини и техните мощни оръжия, даващи на своите собственици различни предимства и довели до тяхната победа. Почти всяка култура има по един такъв храбрец.

Оръжия - Лазерните мечове - най-смъртоносното човешко оръжие

Лазерните мечове - най-смъртоносното човешко оръжие

19.04.20160485

Ако някой ден бъдат наистина изобретени, лазерните мечове, познати ни от многомилионната филмова сага Междузвездни войни, биха били най-смъртоносното човешко оръжие.

Оръжия - Първото лазерно оръжие се тества от САЩ

Първото лазерно оръжие се тества от САЩ

20.11.20140803

На палубата на амфибийния транспортен кораб USS Ponce военноморските сили на САЩ са разположили лазерно оръжие. Това се случва за пръв път. Според изнесените данни оръжието е в състояние да разруши определени цели.

Оръжия - Последните китайски оръженосци

Последните китайски оръженосци

14.07.20130934

Гуейджоу е една от най-бедните провинции на Китай. Туризмът тук е единственото решение за осигуряване на икономически стимул за селските общности с цел да се запазят изначалните им традиции.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...